• Video koji je rastužio svet: Koala izašla na ulicu da bi pila vodu iz bare

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Australijski požari se polako dovode pod kontrolu. Bez obzira na to, velike površine Australije su i dalje pod vatrom i takvo stanje će potrajati još neko vreme. Priroda i životinje koje žive u njoj su u stanju potpunog haosa. Mnoge od njih su daleko od svojih prirodnih staništa, neke su u rezervatima i skloništima, a neke još čekaju pomoć i snalaze se same.

    Jednu takvu scenu snimila je i Pamela Schramm koja je naišla na prizor koji slama srce. Nasred prometne ulice uočili su koalu koja je sišla s drveta i otišla da se osveži nakon kiše, Bare iz kojih je pila bile su jako male, a kad joj je Pamela prišla da bi videla da li je povređena, jadna životinja je i dalje bila priljubljena za tlo.

    Koala, na sreći nije bila povređena, niti je imala opekotine, pa se na kraju sama pomerila sa ulice i popela na stablo.

    Pamela je ovaj video podelila na društvenim mrežama i vozače pozvala na oprez.



    Australijski požari se polako dovode pod kontrolu. Bez obzira na to, velike površine Australije su i dalje pod vatrom i takvo stanje će potrajati još neko vreme. Priroda i životinje koje žive u njoj su u stanju potpunog haosa. Mnoge od njih su daleko od svojih prirodnih staništa, neke su u rezervatima i skloništima, a neke još čekaju pomoć i snalaze se same

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Svet