• VIDEO Turski dron uništava Pancir S-1

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pancir S-1, ruske proizvodnje, koji se koristi za uništavanje različitih vazdušnih ciljeva uništen je dronom koji kontroliše turska vojska.

    „EHA News“ piše i da je radar bio aktivan tokom napada bespilotne letelice, a snimak je završio na društvenim mrežama.

    TRT javlja da je turska vojska, osim toga, uništila i objekt za hemijsko ratovanje sirijskog režima u Alepu.

    U međuvremenu je stalni ruski predstavnik u UN Vasilij Nebenzja poručio da sirijska vojska „ima puno pravo da odgovori na terorističke napade na svojoj teritoriji“.

    „Mi ne možemo zabraniti sirijskoj vojsci da ispuni odredbe utvrđene rezolucijama Saveta bezbednosti u borbi protiv terorizma u svim njegovim vidovima, posebno na svojoj teritoriji – teritoriji suverene Sirije“, dodao je Nebenzija, a prenosi Tas.

    Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan i ruski predsednik Vladimir Putin dogovorili su u telefonskom razgovoru da se uskoro sastanu kako bi razgovarali o nasilju u Siriji, dan nakon što su u napadu sirijskih prorežimskih snaga, koje podržava Rusija, ubijena 33 turska vojnika.

     


    Pancir S-1, ruske proizvodnje, koji se koristi za uništavanje različitih vazdušnih ciljeva uništen je dronom koji kontroliše turska vojska

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Svet

    Društvene mreže koriste i deca mlađa od 13 godina

    Popularnost društvenih mreža raste neprekidno, a zvanična evropska statistika je potvrdila da 59 odsto stanovništva EU koristi mreže poput „Fejsbuka”, „Iksa”, „Instagrama”, […]