• Eksplozija odjeknula Novim Sadom, „porše kajen“ dignut u vazduh

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U Puškinovoj ulici večeras oko 19 sati raznet je „porše kajen“, a lakše povrede zadobio je Slobodan Milutinović Snajper (34), piše 021.rs.

    Kako javlja reporter 021 sa lica mesta, bomba je bila podmetnuta ispod automobila na parkingu, u neposrednoj blizini O.Š. „Sonja Marinković“ i Limanske pijace.

    Uprkos jakoj detonaciji, on nije ozbiljnije povređen iako se nalazio u kolima u trenutku eksplozije, dok je automobil uništen u potpunosti. Kako su za 021 kazali u Hitnoj pomoći, povređeni muškarac je „zadobio povredu desnog skočnog zgloba, levog kolena i posekotinu

    šake„.

    Milutinović je od ranije poznat policiji po više krivičnih dela, a već dva puta su mu palili kola. Pre dve godine u Krilovoj ulici zapaljen mu je Volvo 90, dok mu je 2013. uništen mercedesov džip.

    Detonacija je bila toliko jaka da su pukli pojedini prozori u obližnjim ulazima, a šteta je pričinjena i kafeu koji se nalazi u neposrednoj blizini.

    Inače, na uviđaj je došao i načelnik novosadske policije Milorad Šušnjić.

    Fotografije možete pogledati ovde.

     

     

    U Puškinovoj ulici večeras oko 19 sati raznet je „porše kajen“, a lakše povrede zadobio je Slobodan Milutinović Snajper (34).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vojvodina