• Raspisani pokrajinski izbori!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor raspisao je izbore za poslanike u Skupštini AP Vojvodine za nedelju, 26. april, objavio je 021.
     
    Ištvan Pastor je, nakon raspisivanja izbora, pozvao građane da izađu na izbore i ispune svoju građansku obavezu i izaberu ko će ih predstavljati.
     
    Pozivam građane da 26. aprila iskoriste svoje građansko pravo i daju glas po svojoj želji. Vi ste jedini koji imate pravo da odlučite ko će vas u narednom periodu predstavljati u pokrajinskom parlamentu„, rekao je Pastor.
     
    Pastor je imao poruku i za stranke, koalicije i grupe građana, podsetivši ih na to da se u Skupštini Vojvodine neguje visok nivo tolerancije i komunikacije i poručio im je da se za glasove birača bore programima i argumentima.
     
    Predsednik Aleksandar Vučić ranije je najavio da će parlamentarne izbore raspisati 4. marta. Lokalne izbore će raspisati predsednica Narodne skupštine Maja Gojković.
     

    Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor raspisao je izbore za poslanike u Skupštini AP Vojvodine za nedelju, 26. april.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vojvodina

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]

    Spaljeno 70 hektara trave na Zagajičkim brdima

    Svakog proleća stanovnici u okolini Deliblatske peščare suočavaju se sa požarima koje izaziva lokalno stanovništvo koje se bavi stočarstvom. Tako je prošle nedelje u okviru specijalnog […]

    Marcišor – glasnik proleća

    Simbol praznika je mali predmet zakačen za crveno-beli šnur, nosi se ceo mart mesec, i taj običaj, za koji nauka tvrdi da je star oko 8.000 godina, živa je tradicija Rumuna u južnom Banatu, a od […]