Horoskop 013info
Zabava

Dnevni horoskop za četvrtak 3. novembar

Izvor: 
Plumun Sre, 02/11/2016 - 22:21

Horoskop Ovan
ovan.jpg
Ovan (21.3-19.04)

Konstano imate neku borbu na poslu. Dešavaju se razne transformacije i osećate se kao da stalno morate da se dokazujete drugimo. Iako vas sve to zamara, uvek ste spremni za pokazivanje svoje jačine i sposobnosti. Naučili ste kako da nastupite i postupite i to vam je velika prednost u odnosu na druge.

bik.jpg
Bik (20.04-20.05)

Očekuje vas iskren razgovor sa partnerom. Pokušavate da izađete na kraj sa nekim vašim problemima i sada je pravo vreme da kažete šta vas muči i kako se osećate, ali i da isto to omogućite partneru da vam kaže. Ne budite sebični i otvorite se.

blizanci.jpg
Blizanci (21.05-20.06)

Na poslu su vrlo zadovljni vama jer ste puni originalnih i novih ideja. Vrlo ste pozitivni i ne dozvoljavate kolegama da klone duhom. Bodrite ih i nalazite im se. Bez probleme završavate sve dnevne poslove koje imate i vrlo ste zadovoljni trenutnim stanjem,

rak.jpg
Rak (21.06-22.07)

Vreme je za promenu enterijera. Malo ste se umorili od dosadašnjeg unutrašnjeg dizajna i ne bi bilo loše da se posvetite uređenju prostora. Pitajte partnera šta mu se sviđa, pa nađite neki balans između svojih i njegovih ideja. Na kraju treba oboje da uživate u prostoru u kom boravite.

lav.jpg
Lav ( 23.07-22.08)

Dosta vremena posvećujete svojoj porodici rešavajući njihove probleme. Mlađim članovima uvek treba neka pomoć, a starijima razgovor. Ponekad potpuno zaboravite na sebe i onda se u nekom trenutku setite da i vi postojite i poželite da za sebe učinite nešto. Nemojte da čekate da se setite, već pokušajte da svaki dan uradite nešto za sebe.

devica.jpg
Devica (23.08-22.09)

Vreme je da sa nekim iskreno i otvoreno porazgovarate o svojim emocijama, potrebama i željama. Nemojte ih više potiskivati, racionalizovati, objašnjavati, već pronađite osobu vrednu poverenja i otvorite joj se. Niste ni svesni koliko će vam to pomoći.

vaga.jpg
Vaga (23.09-22.10)

Veoma ste opterećeni zarađivanjem. Smatrate da ne vam prihodi nisu dovoljno dobri i želite da ih poboljšate. Trudite se da nađete bolji posao ili eventualno da se upustite  u nešto svoje. Ne možete više da izdržite na mestu na kom radite i znate da možete bolje. Rešenje je vama ispred nosa, samo ne odustajte.

skorpija.jpg
Škorpion (23.10-21.11)

Ne budite tako strogi prema sebi i drugima. Stalno nešto sebi i drugima prigovarate. Ništa vam nije dovoljno i stalno mislite da biste mogli bolje. Sve vas to dodatno opterećuje i čini umornim i nervoznim. Bolje zapitajte sebe, šta vas tera da se tako osećate i ponašate i što pre nađite način da to prekinete.

strelac.jpg
Strelac (22.11.-21.12.)

Borite se sa raznim idejama o zaradi. Na više mesta pokušavate da nađete bolji i posao i očekujete da vam se neko javi. U isto vreme se razmišljate da li su ti poslovi za vas ili biste se radije bavili nečim slobodnijim, a manje plaćenim. Pre nego što donesete bilo kakvu odluku, dobro razmilite šta vi zapravo želite.

jarac.jpg
Jarac (22.12-20.01)

I pored sve vaše borbe na poslu i uspeha, osećate se dosta iscrpljeno. Potreban vam je odmor. Potrebno vam je da se posvetite sebi. Ne bi bilo loše da odete negde na par dana sa prijateljima. Nemojte ni slučajno ići sami, jer vam trebaju ljudi oko vas sa kojima možete razgovarati i pričati o onome što vas muči. 

vodolija.jpg
Vodolija (21.01-19.02)

U nekim ste svojim teškim mislima. Često vam se dešavaju i ponavljaju neke iste greške i više ne znate gde grešite. Taman pomislite da ste krenuli napred, kada vas nešto olako vrati nazad. Sve vas to dodatno izmara i najbolje bi vam bilo da pokušate da nađete šablon kako biste ga rešili i nastavili dalje svojim putem.

ribe.jpg

Ribe (20.02-20.03)

Samo ste fokusirani na posao. Sve svoje vreme trošite na poslovne obaveze i polako pucate po šavovima. Sa jedne strane imate potrebu da sve držite pod kotrolom i da brinete o svemu, a sa druge strane vas sve zamara i polako postajete ljuti na sebe što nemate vremena ni za šta više. Moraćete da nađete neki balans pre nego što se ne iznervirate i dignete ruke od svega.

Autor: Plumun
MarketingNajnovije vesti