Horoskop 013info
Zabava

Dnevni horoskop za nedelju 9. oktobar

Izvor: 
Plumun Ned, 09/10/2016 - 11:18

Horoskop Ovan
ovan.jpg
Ovan (21.3-19.04)

Težak vas dan očekuje. Prepun nekih teških misli i može lako da vam se desi da se iznervirate i posvađate sa partnerom. Ne slažete se u nekim stvarima i vrlo lako stupate u sukobe. Brzopleti ste i nervozni i pokušajte danas da se malo osamite.

bik.jpg
Bik (20.04-20.05)

Vi biste da odmarate, a imate mnogo obaveza. Pritislo vas sa svih strana i polako počinjete da pucate. Morate malo prikočiti i prestati da jurite kao muva bez glave, jer to neće biti dobro za vaše zdravlje, pogotovo vaše nerve i srce. Pokušajte da se malo opustite.

blizanci.jpg
Blizanci (21.05-20.06)

Ljubavni vas problemi more. I biste i ne biste. Veoma ste neodlulčni i stalno razmišljate o nekoj osobi sa kojom vam baš i ne ide sjajno. Ne znate kako da se postavite i šta da radite i samo sebe bezveze opterećujete. Neke stvari imaju rok trajanja i moraju same da prođu. Vaše nerviranje i briga ih neće ubrzati.

rak.jpg
Rak (21.06-22.07)

Mnogo ste sebi obaveza nabacili na leđa i ne možete više da se nosite sa tim. Navikli ste vaše najmilije da se stalno oslanjaju na vas i oni sada bukvalno ništa ne žele sami da urade, a vi niste hobotnica i ne možete sve da postignete. Moraćete nekako da promenite ponašanje, ili ćete se vremenom razboleti.

lav.jpg
Lav ( 23.07-22.08)

I dalje ste dosta brzopleti na jeziku. Vaša nervoza pogađa i vas i mnoge oko vas. Sve što vam padne na um vi kažete, ali to baš nekad ai nije pametno. Ne birate ni malo reči i zbog toga možete upasti u komplikaciju sa drugima. Obratite malo pažnju.

devica.jpg
Devica (23.08-22.09)

Lakše sa novcem i lakše sa hranom. Otvorio vam se apetiti u svakom pogledu u poslednje vreme i nemate mere ni granica. Preveliko trošenje novca može da vas dovede u ozbiljne probleme, a preterano uzimanje hrane može da utiče na vaš već osetljiv želudac. Usporite malo.

vaga.jpg
Vaga (23.09-22.10)

I dalje se borite za sebe i svoje snove. Otvoriće vam se nove šanse za poslove u skorije vreme i veoma je bitno da budete pribrani i da slušate samo sebe u tim trenucima, a postojaće mogućnost da vam se drugi mešaju i da vas ometaju. Verujte samo sebi, jer će onda i greške biti samo vaše, kao i uspesi.

skorpija.jpg
Škorpion (23.10-21.11)

Zbog skorašnjeg dobitka nekih finansija, imate potrebu da ih trošite i sebi priuštite apsolutno sve što možete. Ne razmišljate o sutra, što vam neće biti dobro. U tome vam pripomaže i partner koji takođe voli da troši. Pokušajte sebe malo da prikočite, jer će vam novci uskoro trebati.

strelac.jpg
Strelac (22.11-21.12)

Bićete pozvani danas od strane raznih ljudi da idete nekud, ali vi biste da ostanete kod kuće i da sa knjigom i nekim toplim napitkom pregurate dan. U poslednje ste se vreme razočarali malo u svoje prijatelje i sada želite da se osamite i posvetite sebi. Uživajte u danu.

jarac.jpg
Jarac (22.12-20.01)

Nemojte danas misliti o poslu. Nemojte se preopterećivati i razmišljati kako ćete da rešite nesuglasice i probleme na poslu koje ste sami prouzrokovali. Bili ste veoma netaktični i sada ste se par kolega zakačili i to može da vam bude kočnica u napredvanju. Nemojte mnogo razmišljati danas, ostavite sve za sutra. Danas se odmorite od svega.

vodolija.jpg
Vodolija (21.01-19.02)

I dalje se osećate dosta sputano i sve što radite vam predstavlja problem. Osećate se blokirano i željni ste pormena. Šta god da preduzmete ne pomaže i ne znate više kako da reagujete. Pokušajte da budete iskreni sebi i vidite šta vas to zaista koči.

ribe.jpg

Ribe (20.02-20.03)

Ne nosite posao kod kuće. Nemojte opterećivati svoje ukućane, već i sami i pokušajte da se izolujete od projekta na kom sada radite. Toliko brige može da dovede da vam opadne imuni sistem, pa da se prehladite. Iskoristite današnji dan za odmor i uz neku dobru knjigu se opustite.

Autor: Plumun


MarketingNajnovije vesti