Horoskop 013info
Zabava

Dnevni horoskop za ponedeljak 10. oktobar

Pančevo, Pon, 10/10/2016 - 10:01
Aleksandar Stojković

Horoskop Ovan
ovan.jpg
Ovan (21.3-19.04)

I dalje vas drži vaša nervoza i izbegavajte konflikte na poslu. Dosta će se pričati o novcu i nekim zaostalim naknadama, pa ćete biti u mogućnosti da čujete nešto što možda do sada niste. Sve u svemu, vi pričajte što manje i ne ulazite ni u kakve rasprave.

bik.jpg
Bik (20.04-20.05)

Možda danas dobijete veoma mudre i korisne savete od neke starije osobe. Ona će vam na fin način ponuditi rešenje za vaše trenutne probleme i najbrži mogući način da se iz njih izvučete. Samo osluškujte i ništa ne odbacujte. Niste u prilici da sedite na ušima.

blizanci.jpg
Blizanci (21.05-20.06)

Možda danas dobijete veoma koristan savet od oca kako da rešite ljubavne probleme koje trenutno imate. Iako će vam zvučati čudno, jer niste navikli da takve stvari delite sa ocem, sada se fokusirajte i polušajte. Ima i više iskustva i znanja od vas i možda zaista uspe da vam pomogne.

rak.jpg
Rak (21.06-22.07)

Imate veliku podršku od strane vaše porodice kada je posao u pitanju. Vide koliko vam je teško i koliko se trudite i žele na sve moguće načine da vam pomognu. Plaše se za vas i vaše zdavlje, jer se mnogo nervirate i onda su tu za vas kada su vam potrebni.

lav.jpg
Lav ( 23.07-22.08)

Ne bi me čudilo da danas savetujete vaše dete u vezi sa nekim emotivnim problemima. Vidite da je dosta nekoncentrisano na rad i želite to da promenite. Lepim i iskrenim razogovorom ćete mu mnogo pomoći da uvidi neke stvari, jer je život tek pred njim i na ovaj način najbolje uči.

devica.jpg
Devica (23.08-22.09)

U čitavom finansijskom ludilu, neviđenim potrebama i nedovoljnom zarađivanju, iskaču vaši kao spasioci da vam pomognu da se iz tih problema i izvučete. U početku nećete tako olako uzeti pomoć, ali ćete uvideti da vam je to jedini način da sebi pomognete i izvučete se iz trenutnog fijaska.

vaga.jpg
Vaga (23.09-22.10)

Danas ste vrlo svesni sebe i ljudi oko sebe i olako dajete savete i pomažete. Puni ste samopouzdanja i dajete sebi za pravo da se mešate tamo i gde ne biste trebali. U redu je dati savet i pomoći nekome, ali samo i isključivo onda kada je pomoć tražena. U drugom slučaju NE.

skorpija.jpg
Škorpion (23.10-21.11)

Počeli ste da razmišljate o troškovima koje imate i našli ste načina sebe malo da prikočite. Vidite da to što radite nije dobro i da ne vodi ničemu i našli ste načina sebi da kažete NE. Dobro je ako ste to uspeli, jer preterana potreba za trošenjem vas neće nikud odvesti sem u velike dugove.

strelac.jpg
Strelac (22.11-21.12)

Prijatelji se trude oko vas, trude se da vas raspolože, jer znaju da su skoro nešto gadno uprskali i sada bi da se iskupe. Vi ste još dosta nepoverljivi, jer poverenje ne dajete baš tako olako i ne želite da vam se ponove iste greške. Ostali ste sa nekolicinom kojom verujete, a prijatelje koji se trude ste rešili da stavite na testove, pa kako im bude.

jarac.jpg
Jarac (22.12-20.01)

Pokušavate drugačije da se postavite prema kolegama na poslu. Vidite da ste potrebni jedni drugima, a vi ste malo preterali prošle nedelje i znate da trenutno stanje nikuda ne vodi. Pokušavate da rešavate probleme, kada čujete da ih imaju. Da im se nađete, da objasnite sve što nije jasno i da nekako sanirate povrede.

vodolija.jpg
Vodolija (21.01-19.02)

Možete bežati, sakrivati se, putovati, predstavljati svoj život lepim koliko god želite, smejati se na silu, ali ako u sebi nosite nezadovoljstvo, džabe vam sve to. Ono će putovati sa vama, piti najbolja vina, jesti najbolju hranu, a kada se uveče svetla pogase, ostajete sami sa svojom mukom na grudima. Ne bežite od toga, već tražite načina da to rešite.

ribe.jpg

Ribe (20.02-20.03)

Sigurni ste u svaki svoj korak na poslu. Ne pitate se ni trenutak da li je to tako. Lepo vam sve to ide i puni ste samopouzdanja da će biti sve onako kako ste planirali. Samo, nekad nije loše malo povući ručnu i stati. Okrenuti se oko sebe i bolje pogledati. Ego ume ponekad da nas ponese daleko i da ne primetimo bitne sitnice pored puta koje pomažu u važnim trenutcima. Razmislite o tome.

Autor: Plumun


MarketingNajnovije vesti