• Dnevni horoskop za ponedeljak 22. avgust

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Ponedeljak uvek može biti stresan nakon nedeljnog odmaranja. Nemojte dozvoliti da nervozu koju ste pokupili na poslu prenesete na vaš privatni život. Ako treba, bolje je izbacite fizičkom aktivnošću kada dođete kući, a zatim se družite sa svojima najmilijima.

    Bik (20.04-20.05)

    Iako je prvi dan nedelje počeo, vi biste da nastavite da odmarate i uživate. Niste preterano raspoloženi za rad. Imate želju da se pokrenete, ali se osećate isuviše tromo. Samo polako, popijte jutanju kaficu, prelistajte novine i videćete kako će vam se vratiti energija za današnji rad.

    Blizanci(21.05-20.06)

    Obratite pažnju šta pričate danas na poslu. Možda vas neko potpuno pogrešno razume i optuži vas za prikrivanje istine. Isto tako, nemojte ni vi poverovati svakoj reči. Iako volite da se družite i mnogo da pričate, nekada je bolje gledati svoja posla i ne mešati se previše.

    Rak (21.06-22.07)

    Vrlo vas je lako povrediti pogrešnom rečju. Nemojte dozvoliti da ljudi tako lako utiču na vas. Zaštitite se pozitivnim mislima i osećajima. Ne zaboravite, niko vas ne napada zato što ima nešto protiv vas, već zato što ima nekih problema u sebi i na taj način misli da će ih se osloboditi. Otpustite i oprostite.

    Lav( 23.07-22.08)

    Danas je dan za odluku. Ukoliko ste na raskrsnici puteva, vreme je da stanete iza svojih odluka i zakoračite na jedan od njih. Iskoristite ovaj dan da zavšite sve što ste počeli, a niste uspeli da privedete kraju. Kada zatvorite stranice knjige koju sada čitate, tek onda možete početi pisanje novih strana. 

    Devica ( 23.08-22.09)

    Danas ste brzopleti na rečima. Iako uvek mudro porazmislite šta ćete reći, danas vam staloženost nije preterano naklonjena. Zarad trenutne emotivne ranjivosti, može vam se desiti da nepromišljeno uvredite dragu osobu. Samo duboko udahnite i setite se da vi rečima pomažete i objašnjavate, a ne povređujete.

    Vaga (23.09-22.10)

    Danas postoji mogućnost da se osetite usamljeno. Ukoliko vam se to desi, nemojte se zatvarati, već pronađite stariju osobu od poverenja i popričajte sa njom. Ubrzo ćete videti da je osećaj samoće imaginaran i da nemate razloga za njim. Onda izađite sa prijateljima u bar i uz vašu omiljenu muziku, oterajte imaginarne stvari daleko od vas.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Postoji mogućnost da uđete u raspravu sa nadređenima. Zasmetaće vam njihov stav i vi ćete pokušati da izađete na kraj sa tim. Nemojte se svađati, već pokušajte da razumete drugu stranu, koji god da je problem u pitanju. Saslušajte i budite saslušani. Nemojte osobu napadati iz prikrajka sarkazmom i ironijom, već je iscelite svojim rečima koje duboko poniru u ljudsku psihu.

    Strelac(22.11-21.12)

    Vreme je za učenje. Ukoliko ste student, prionite na rad i istraživanje. Danas samo čitajte i radite, jer ćete imati koncentracije za to. Ukoliko je fakultet daleko iza vas, pronađite neki istorijski ratni roman i posvetite mu se. Sa velikom strašću okrećite stranice knjige i pronađite se u tom svetu mašte.

    Jarac (22.12-20.01)

    Spremni ste za transformacije na poslovnom planu. Veoma ste ih maštovito osmislii i sada je vreme da ih primenite. Nemojte odustajati ukoliko vam se nešto prepreči na tom putu. Sve što ste zamislili, sada je moguće ostvariti. Samo hrabro i nemojte nikad odustajati. Strpljenje je osnova svega.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Danas ste celi dan u pokretu. Okrenuti ste završavanju svojih poslova i druženju sa prijateljima. Može da vam se desi da se u toj brzopletosti izgubite i bude vam previše. Možete osetiti kao da vam se pomerilo tlo pod nogama, ali ne zaboravite da ste vi kosmopolita i da je to samo trenutak umora. Tako da, osmeh na lice i nastavite svojim brzim hodom.

    Ribe(20.02-20.03)

    Bez obzira na prvi dan u nedelji, vama je potreban mir. Imate potrebu da zaronite u svoj svet i da tako prikupljate energiju. Ukoliko pak ne možete da ostanete kod kuće, pokušajte da plivate na način koji vama najviše odgovara bez obzira kako će okolina to shvatiti. Plivajte u svom ritmu.

             

     

                                                                                                                                               Plumun

    Dnevni horoskop 013info

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija