Horoskop 013info
Zabava

Dnevni horoskop za ponedeljak 29. avgust

Izvor: 
Plumun Ned, 28/08/2016 - 21:00Horoskop Ovan
ovan.jpg
Ovan (21.3-19.04)

Početak je radne nedelje i razmišljate o poslu koji imate. Veoma ste nervozni i razmišljate hoće li ići sve po planu. Ovan je kardinalan znak i ume često da odigra na prvu loptu. Pokušajte samo da promislite pre nego što povučete neki potez.

bik.jpg
Bik (20.04-20.05)

Veoma ste lepo raspoloženi danas. Iako je ponedeljak i vreme za nove radne pobede, ne pada vam to tako teško. Na poslu ćete biti veoma pozitivni i čak ćete podizati atmosferu i oraspoložiti vaše kolege i koleginice. Osećaće se bolje u vašem društvu.

blizanci.jpg
Blizanci(21.05-20.06)

Iako ste veoma zadovoljni na poslu, brinu vas malo finansije. Ovog puta ćete dopustiti da vam porodica pripromogne i nađe vam se. Oni će  uvideti da imate problema i sami se ponuditi da na neki način pripomognu. 

rak.jpg
Rak (21.06-22.07)

Danas pokušajte da se što manje nervirate. Postoji mogućnost da budete mnogo nervozni, pogotovo na poslu. Ako ne uspete da se iskontrolišete, lako možete upasti u raspravu sa bračnim drugom, a nervoza sa posla nije vredna da se i sa kim raspravljate.

lav.jpg
Lav( 23.07-22.08)

Pokušavate da od nekog vašeg kreativnog rada zaradite, ali vam teže ide. Voleli biste da promenite nešto na poslu, ali vam on trenutno pruža sigurnost. Ova nova kreativna prilika bi bila interesantnija, ali ne tako sigurna kao i posao na kom se trenutno nalazite. Kada budete donosili odluku, ne zaboravite da pored zdravog razuma uzmete u obzir i osećaj koji posao nosi sa sobom.

devica.jpg
Devica ( 23.08-22.09)

Postoji velika šansa da imate nesuglasice sa voljenom osobom. Imaginacija je malo umešala prste, a i neke ste reči pogrešno shvatili i na njima izgradili poglede. Prijatelji će vam se naći i želeće da vam pomognu da rešite konflikt sa voljenom osobom. Poslušajte šta imaju da kažu. Ne dopustite da ego ide ispred vas. Savet dragih ljudi uvek dobro dođe u krajnjoj odluci.

vaga.jpg
Vaga (23.09-22.10)

Može da vam se desi da upadnete u raspravu sa nadređenom osobom na poslu. Zbog različitih mišljenja može doći do konflikta. Vi ćete biti sigurni u ono što radite i znate da je to najbolje rešenje, ali nećete umeti na pravi način da predstavite i dolazi do malo nerazumevanja. Nemojte biti brzopleti u predstavljanju svojih ideja.

skorpija.jpg
Škorpion (23.10-21.11)

Ukoliko niste do sada bili na odmoru, možda je pravo vreme da pozovete vaše drage prijatelje i uputite se na neko lepo morsko mesto. Ukoliko ste se skoro vratilit većeras požurite sa prijateljima negde na reku. Lepa vas poznanstva tamo očekuju.

strelac.jpg
Strelac(22.11-21.12)

Možda ćete danas intenzivno razmišljati o osobi sa vašeg posla. Pričom vas je očarala i vrlo ste nervozni u njenom društvu. Koliko vam prija da ste blizu te osobe, toliko vam se zbog nervoze dešavaju mali pehovi. Pokušajte da se opustite i da lagano uđete u konverzaciju. Nemojte da razmišljate kakav ćete utisak ostaviti, jer kada najviše razmišljamo najviše i grešaka pravimo. 

jarac.jpg
Jarac (22.12-20.01)

Danas vas najverovatnije očekuje dosta nervoze u porodici. Ukoliko ste u braku, postoji mogućnost da vam se porodica meša u vaše bračne odnose, a ukoliko ste u vezi ili slobodni, opet će vam se mešati u izbor i način gledanja na zajedništvo. Biće i malo nerazumevanja i osuđivanja, a na vama je da se ne svađate i da objasnite da o vašem životu odlučujete isključivo vi.

vodolija.jpg
Vodolija (21.01-19.02)

Prvi je dan na poslu i vi ste ga započeli nervozom. Dugo već razmišaljate o promeni posla, samo ne znate kako da dođete do toga. Trenutno vam je velika transformacija na mnogim životnim segmentima i pritisak koji imate na poslu ne možete da izdržite. Popričajte sa prijateljima, možda bi neko od njih imao da vam ponudi neko rešenje koje bi vam trenutno odgovaralo.

ribe.jpg
Ribe(20.02-20.03)

I dalje razmišljate o osobi koju ste upoznali. Danas biste sanjanje mogli da pretvorite u realnost i akcijom učinite da se nešto promeni. Nemojte samo biti nemi posmatrač života, već uskočite u vodu i zaplivajte. Tamo se ipak najbolje osećate i najprirodnije ponašate.

         

 

                                                                                                                                           Plumun
MarketingNajnovije vesti