• Dnevni horoskop za sredu 16. novembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Očekuje vas zaista pravo uživanje sa partnerom. Razmišljali ste u skorije vreme da malo renovirate vaš dom, pa me ne bi čudilo da zajedno krenete u potragu za pravim i lepim stvarima kojim biste ukrasili vaš prostor. Komunikacija vam je odlična i savršeno se razumete. 

    Bik (20.04-20.05)

    Možda vam se desi neki ozbiljniji boljitak na poslu. Ne bi me iznenadilo da dobijete povišicu ili primite neke novce koje ste toliko dugo čekali. Vi se lepo osećate, pa samim tim i prizivate lepe stvari da vam se dese. Ostanite u tom raspoloženju.

     

    Blizanci (21.05-20.06)

    Danas je vaš dan. Osećajniji ste nego inače i želite sebi da udovoljite. Ukoliko imate decu, bilo bi idealno da im poklonite što više vašeg vremena i da odete u neku igraonicu sa njima i prisetite se kako je to biti dete. Niste ni svesni koliko će vam prijati i koliko će sve to činiti da se još više zbližite sa vašom decom.

    Rak (21.06-22.07)

    Ukoliko imate pirvatan biznis, danas donosite prave odluke i to u pravo vreme. Sve oko vas odlično funkcioniše, ništa ne kasni i vi ste veoma zadovoljni. Uspevate da pronađete vreme i za vaše najmilijie i sa njima proslavite uspeh jer ipak vi sve što radite, radite za bolju budućnost vaših najdražih.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Ostavite sve danas i pozovite prijatelje i braću i sestre koje dugo niste videli i izađite negde u provod. Potrebno vam je to, potrebno vam je da ne radite ništa, da se smejete i da naprosto pustite mozak na ispašu. Idelano je vreme za to i nemojte osećati krivicu zbog toga već se prepustite.

    Devica (23.08-22.09)

    Posao na kom ste toliko dugo i za koji se toliko borite može da vam donese boljitak. Ne bi me čudilo da čujete neke vesti o napretku i možda o većoj nadoknadi. Polako se penjete na lestvici karijere i vrlo ste zadovoljni zbog toga. Uživate u svom poslu i drago vam je da ste našli nešto što vas čini zadovoljnim.

    Vaga (23.09-22.10)

    Hedonizam. To je reč o kojoj danas treba da razmišljate. Učinite sebi  uslugu i posvetite joj se. U svakom pogledu i na svaki način. Popijte jutarnju kafu u omiljenom kafiću, ručajte u omiljenomrestoranu, kupite onaj par cipela koji vam se sviđa, a na kraju izađite sa prijateljima i provedite se. Danas je vaš dan i maksimalno ga iskoristite.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Uspevate polako da se sastavite i da razmišljate pozitivno. Sve ste mirniji i staloženiji. Vidite gde su greške koje ste do sada pravili i pokušavate da ih rešite i izađete na kraj sa njima. Niste više ljuti i kivni na sebe i primećujete kako se stvari oko vas menjaju jer ste uspeli da pokrenete svoju energiju. Svaka vam čast, samo nastavite ovim putem.

    Strelac (22.11.-21.12.)

    Ništa bez divnih prijatelja i bez fantastičnih dešavanja. Svi vas zovu nekud u neki lud provod ili na neka lepa dešavanja. Ne znate kuda ćete pre. Ne možete da sedite u kući i ne drži vas mesto. Vaša pozitivnost utiče očaravajuće na druge i svi vas žele u svom prisustvu. Otkud znate, možda na tako nekom skupu i upoznate osobu koja će vam izmamiti osmeh…

    Jarac (22.12-20.01)

    Pokazaćete svoje govorne veštine danas na poslu. Pokazaćete da možete da se snađete u svakoj situaciji i da ne znate za odustajanje. Svi će vas slušati i odobravati ono što će čuti od vas. Ne dozvolite samo da vas Ego previše ponese, pa da zaboravite da budete tolerantni prema onima koji će izlagati pored vas.                                

    Vodolija (21.01-19.02)

    Osećate se slobodno i jako samo kada radite ono što volite. Dugo se niste posvećivali takvim stvarima i danas je pravo vreme za to. Ostavite sve druge obaveze, mogu da sačekaju, a vi na taj način napunite svoje baterije ako mislite da izdržite do kraja nedelje. Uživajte u svojim talentima.

    Ribe (20.02-20.03)

    Ukoliko imate nekih ideja za privatan biznis, sada bi bilo pravo vreme da pokušate da ih realizujete. Aspekti su vam naklonjeniji i vi se osećate osnaženim. Ukoliko je to nešto u vezi sa pisanjem, još bolje. Drugi će vas čuti i odlično će doživeti ono što im budete poručili. Reči će da budu isceliteljske i pomoći će vam u onom što ste zamislili. Nikad ne odustajte od svojih snova, jer Ribe ne mogu da opstanu ukoliko ne sanjaju…

    Autor: Plumun

    Horoskop by Plumun. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija