• Dnevni horoskop za sredu 9. novembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Bez obzira na vašu snagu i upornost, danas ste osetljiviji nego inače. Ne osećate se previše sigurno u krugu svojih najmilijih i čuli ste od njih neke reke reči koje vam baš nisu prijale. Mislili ste da potražite pomoć prijatelja i izjadate mu se kako biste se makar malo bolje osećali. Ovo vaše stanje je prolazno i sačekjte koji dan i videćte da ćete opet ojačati.

    Bik (20.04-20.05)

    Neki vaš prijatelj vam pruža mnogo podrške kada je vaša veza u pitanju. Stalno je tu za vas i ima vremena da vas sasluša i da vam pruži rame za plakanje. Ne bi bilo loše razmisliti da li vas dotična osoba gleda samo kao prijatelja. Vi ste zbog toga dosta zbunjeni i ne znate kako da se postavite i ponašate. Konfuzija vam je u glavi.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Imate utisak kao da ste progledali, pa sve probleme vidite na poslu i lako dolazite do rešenja. Pritom, odlično i komunicirate sa kolegama i svi su vrlo zadovoljni vašim ulaganjem i trudom. Sa druge strane, partner se buni zbog vremena koje provodite tamo i imate osećaj kao da je malko ljubomoran na vas. To je tema o kojoj bi trebalo dobro porazgovarati.

    Rak (21.06-22.07)

    Pronašli ste neki hobi koji vas zanima i sada želite da mu se baš prepustite. Pritom, želite da svoje najmilije uvučete u to, pogotovo vašu decu kako biste više vremena provodili sa njima i družili se. Ideja vam je veoma lepa, ali nemojte da dozvolite da svakdnevne obaveze stradaju zbog toga.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Rešavate problem u vašoj kući. Polako i sigurno. Vrlo ste zadovoljni rezultatima do sada i imate više vremena za svoje najmlijie. Samim tim se i vi bolje osećate i počinjete polako da vraćate stari lavovski sjaj. Nemojte zaboraviti da sve to ne znači da ne treba da imate vreme samo za sebe, jer ako ponovo to zaboravite, problemi će nastajati iznova i iznova.

    Devica (23.08-22.09)

    Danas vam je veoma lepa komunikacija sa ljudima oko vas i sa vašim partnerom. Veoma ste rapoloženi za razgovor i razumete druge ljudi. Ne osuđujete ih, niste sarkastični i ironični i samim tim se i vi bolje osećate. One sitne probleme u svojoj kući još niste rešili, ali ovakvim stavom sam sigurna da ćete i njih rešiti.

    Vaga (23.09-22.10)

    Posao polako kreće. Zadovoljni ste onim što vidite, štaviše veoma zadovoljni. I sami počinjete bolje i sigurnije da se osećate. Vrlo ste cenjeni na poslu i možete kreatvino da se izrazite, što vam je veoma važno. Diplomatski se dogovarate sa svima i dolazite kući sa posla veoma zadovoljni. 

    Škorpion (23.10-21.11)

    Vaš znak ume i te kako da bude kreativan i neobičan i da zaradi novce od nekog svog talenta koji se ralikuje od drugih. Vidite stvari koje drugima promiču i to vas čini tako geniajlnim. Rešili ste da zarađujete i živite od jednog takvog talenta i predstoji vam borba da u tome uspete. Nemojte odustati, borite se hrabro kao ratnik i uspeh vam je zagarantovan.

    Strelac (22.11.-21.12.)

    Porodica vam je velika podrška u poslednje vreme. Vide kroz šta sve proalazite i veoma su uporni u tome da vam pomognu. Možda ponekad ne znaju kako da vam priđu, ali mnogo cenite njihov trud i njihovu brigu. Sa druge strane, vi ste upali u neku apatiju i ništa vam se ne radi. Treba vam vreme da se pokrenete i ta vrsta podrške vam mnogo znaači

    Jarac (22.12-20.01)

    Polako ostvarujete kontakte sa prijateljima i to vam mnogo prija. Oni vas zovu na razna dešavanja i razne neke večere gde možete upoznati mnogo ljudi. Sa druge strane vi umete savetom mnogo da im pomognete i polako ostvarujete veoma lepu simbiozu sa njima. Ponekad  dopustite strahovima da vas nadjačaju, pa posumnjate, ali to traje veoma kratko. Vi ste jaki i ne dozvolite da vas išta saplete.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Možda vam se ukaže bolje mesto na poslu koje će umnogome pomoći vašoj karijeri. Samim tim, pored napretka u karijeri će vas očekivati i više para, pa ćete se osetiti jače i sposobnije. Ne bi me čudilo da naletite na neku vrstu ljubomore od svojih prijatelja jer vide kako napredujete, ali zaboravljaju koliko ste rad i trud uložili. U takvim se situacijama najbolje vidi ko vam je koliko privržen i ko je iskren.

    Ribe (20.02-20.03)

    Danas se posebno poletno osećate. Bićete intuitivniji, više ćete osećati ljude oko sebe i teško će neko moći da vas prevari. Neće moći ni da kaže, vi ćete osećati kao se oseća, pa samim tim ćete na osnovu toga doneti dobar zakjučak. Sve u svemu, možda ukrstite koplja sa nekim sa posla, ali ćete se vi generalno dobro osećati bez obzira na sve.

    Autor: Plumun

    013 info dnevni horoskop by Plumun.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Manje oblaka uz više temperature – do 17 stepeni

    Oblaci se razilaze i tokom dana se očekuje više sunca. Na jugu i jugoistoku zemlje je moguća slaba kiša, a na planinama ponovo sneg. U ostalim krajevima sunčano, uz malo oblaka. Jutarnja […]