• PANČEVO: „Pop-rock night“ u petak u Apolu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Koncert tri mlada pančevačka benda održaće se u petak od 21 sat u dvorani „Apolo“, Doma omladine Pančevo. Iako je prvobitno bilo najavljeno da će koncert biti u letnjoj bašti Doma, zbog najavljene kiše, organizatori su odlučili da se svirka ipak održi u Apolu. Ulaz je besplatan.

    RAMPA je nastala početkom 2017. godine. U samom početku, bend je brojao pet članova: Mihailo Mićko Đorđević (gitara), Aleksandar Simić (gitara), Nikola Vlahović (bas gitara), Ivan Solomun (bubnjevi) i Branimir Kolocka (vokal). Na početku su svirali obrade pesama.

    – Posle nekog vremena osetili smo da možemo da stvaramo svoju muziku i svoje pesme. U avgustu smo počeli sa radom na svojim kompozicijama i to se na kraju pokazalo kao pun pogodak, kaže Kolocka.

    U septembru 2017. grupi se priključuje Nikoleta Nedeljković (vokal), koja se sjajno uklopila u postojeći sastav i sa njom je bend dobio novu dimenziju.

    U martu je RAMPA snimila prvi singl i prvi spot za pesmu „Sam“.

    Iako postoji tek od februara 2017. godine, Superego je koncertno veoma aktivan, a svojim pesmama i energijom osvaja na prvo slušanje. Možete ih čuti i na njihovom zvaničnom youtube kanalu.

    Bend čine: Dimitrije Samardžija (vokal, gitara), Nemanja Stokrp (gitara), Dejan Dobrić (bas, vokal) i Aleksa Ilić (bubnjevi, vokal).

    Nestašni – Početkom 2018. godine Marko Jovišić i Saša Gambiroža su došli na ideju da se nastavi festival HornsUp. Kao “Horns Up Vol II Festival“ Saša Gambiroža je došao na ideju zbog jedne svirke da se bend zove Saša Gambiroža i Ritam Trio. Kako im se svideo zajednički rad sa autorskim ljubavnim pesmama, krenuli su u potragu za bubnjarom. Ideju za ime “Nestašni“ je smislio bubnjar Vasilije Milosević.

    Bend čine: Vasilije Milosević-bubnjevi, Marko Jovišić-bass gitara, Saša Gambiroža-gitara i vokal

    Koncert tri mlada pančevačka benda održaće se u petak od 21 sat u dvorani „Apolo“, Doma omladine Pančevo. Iako je prvobitno bilo najavljeno da će koncert biti u letnjoj bašti Doma, zbog najavljene kiše, organizatori su odlučili da se svirka ipak održi u Apolu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija