• Bračni par u Australiji kažnjen zbog kršenja zabrane kretanja, objavili selfi iz prošle godine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Na osnovu fotografija koje su postavili na Fejsbuku, bračni par iz Australije dobio je visoku novčanu kaznu zbog višestrukog kršenja naredbe o zabrani kretanja.
     
    Jedini problem je što su fotografije sa prošlogodišnjeg odmora, prenosi RTS.
     
    Australijski par bio je neprijatno iznenađen kada im je policajac pozvonio na vrata i uručio kaznu od 3.300 dolara zbog kršenja zabrane kretanja.
     
    Džez i Geri Mot iz australijske države Viktorija postavili su početkom meseca fotografije na Fejsbuk, ali su njihovi selfiji napravljeni prošle godine u junu.
     
    Australijske države uvele su veoma stroge kazne za kršenje zabrane kretanja, koje se kreću i do nekoliko desetina hiljada dolara i šestomesečnih zatvorskih kazni.
     
    Policija je kasnije poništila kazne nakon kritika u javnosti.
     
    „Ponekad će se greške desiti, ali zato postoji proces provere da bi se osiguralo da se u ovakvim slučajevima one i isprave“, saopštila je policija.
     
    Australija je jedna od država koja se na vreme suočila sa pandemijom i rano uvela masovna testiranja i zabrane kretanja. Do sada je zabeležila oko 6.500 slučajeva zaraze, a 61 osoba je preminula.
     

    Na osnovu fotografija koje su postavili na Fejsbuku, bračni par iz Australije dobio je visoku novčanu kaznu zbog višestrukog kršenja naredbe o zabrani kretanja.
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

    Prvi srpski predstavnici na Olimpijskim igrama

    Svi nestrpljivo čekamo početak Olimpijskih igara u Parizu. Ta euforija koja staje u dve nedelje, konstantna provera koliko je Srbija osvojila medalja je ono što čekamo četiri godine. Dugu […]

    Kako proslaviti trideseti rođendan

    Za tridesete se često kaže da su nove dvadesete, ali i da su to godine kada zapravo istinski sazrimo. Nesporno je svakako da ove godine predstavljaju svojevrsnu prekretnicu koju treba valjano […]

    Kako se piše – Milicin ili Miličin?

    U Srbiji je još uvek najčešće žensko ime „Milica“, pa je sva prilika da i vi poznajete neku Milicu, a veća je verovatnoća da poznajete i više […]