Pojavio se Tinder za kućne ljubimce - Pinder printscreen
Zanimljivosti

Pojavio se Tinder za kućne ljubimce - Pinder

Izvor: 
Index Sub, 19/09/2020 - 19:01Na internetu se pojavila nova stranica za dejtovanje Pinder, ali je registracija dopuštena samo ljubimcima.
 
Kreirana po uzoru na popularni Tinder, cilj ove aplikacije je spojiti usamljena srca i pomoći im da pronađu srodnu dušu, piše The New York Post.
 
"Uzeli smo učinkoviti format Tindera i primenili ga na zajednicu kućnih ljubimaca", rekao je osnivač Pindera Kevin Botero, prenosi Index.
 
Veb stranica je nova, ali već je privukla velik broj zainteresovanih korisnika pa tako možete pronaći kucu Maksa iz Sijetla, terijera Čarlija koji obožava filmove i svinju Lusi koja najviše od svega voli da jede kupus.
 
Iako je Pinder stvoren prvenstveno za kućne ljubimce, ponekad se dogodi da i vlasnici pronađu ljubav.
 
"Na Pinderu ćete se susresti s brojnim vlasnicima koji dele isti interes - ljubav prema životinjama, tako da nije čudno kada se neko zaljubi u drugog vlasnika ljubimca", rekao je Botero.
 
Korisnici započinju s izradom profila za svoje dlakave prijatelje - uključujući fotografiju, mesto i omiljeni zalogaj. Zatim, kao i na Tinderu, mogu označavati profile drugih životinja s "da", ako im se sviđaju, ili "ne", ako ipak nisu zainteresovani za druženje.
 
Nakon što dođe do međusobnog podudaranja, vlasnici imaju mogućnost da pošalju privatnu poruku i dodaju se na društvenim mrežama.
 
Pinder je trenutno u fazi testiranja, što znači da se može koristiti, ali da se ažuriranja još uvek rade.
 
 
 MarketingNajnovije vesti