• Google Maps ima nove zanimljive funkcije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Google Maps je nedavno predstavio nekoliko novih funkcija, a u pitanju su elementi koji olakšavaju i ulepšavaju život onih koji vole onlajn mape.
     
    Najzanimljivija među novim funkcijama je ona koja nudi 3D pogled iz vazduha na više od 100 slavnih tačaka iz celog sveta – Njujork, Tokio i Barselona su samo neki od gradova koji podržavaju ovu novotariju.
     
    Korisnici do nje mogu da dođu ako u polje za pretraživanje ukucaju mesto koje bi želeli da vide, te potom uđu u sekciju „Photos“ u meniju.
     
    Druga i možda praktičnija opcija je ona koja dodaje korisna obaveštenja za bicikliste, a radi se o tome da će ih Google Maps ubuduće obaveštavati o stanju u saobraćaju, te na prepreke kao što su stepenice i drugi momenti preko kojih bicikli ne mogu.
     
    Pored pomenutih, Google u mape dodaje i nove momente koji ih približavaju društvenoj mreži – ako neko izabere da deli lokacije s prijateljima, ovi će dobijati obaveštenja o tome kad stigne na neko mesto. Opcija bi mogla da bude korisna za zajednička putovanja, te u situacijama kada neko zaboravi da javi gde se nalazi.
     

    Google Maps je nedavno predstavio nekoliko novih funkcija, a u pitanju su elementi koji olakšavaju i ulepšavaju život onih koji vole onlajn mape.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

    Prvi srpski predstavnici na Olimpijskim igrama

    Svi nestrpljivo čekamo početak Olimpijskih igara u Parizu. Ta euforija koja staje u dve nedelje, konstantna provera koliko je Srbija osvojila medalja je ono što čekamo četiri godine. Dugu […]

    Kako proslaviti trideseti rođendan

    Za tridesete se često kaže da su nove dvadesete, ali i da su to godine kada zapravo istinski sazrimo. Nesporno je svakako da ove godine predstavljaju svojevrsnu prekretnicu koju treba valjano […]

    Kako se piše – Milicin ili Miličin?

    U Srbiji je još uvek najčešće žensko ime „Milica“, pa je sva prilika da i vi poznajete neku Milicu, a veća je verovatnoća da poznajete i više […]