• Netfliks možda ukida mnogima omiljenu opciju i uvodi još jednu iritantnu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Izgleda da Netfliks namerava da ukine jednu od korisnicima omiljenih opcija, a kod skriven u iPhone aplikaciji otkrio je koja.

     

    Preuzimanje filmova i serija jedan je od najvećih pluseva za korisnike ovog striming servisa, ali čini se da će u tome uživati samo oni koji se odluče za skuplji paket.
     
    Naime, Netfliks priprema jeftiniji paket koji sadrži oglase i očekuje se da će biti dostupan sledeće godine. Prema pisanju Blumberga, skriveni kod u iPhone aplikaciji pokazuje kako Netfliks ne planira da dozvoli opciju preuzimanja korisnicima s jeftinijim paketom.
     
    Netfliksovu nameru otkrio je programer Stiv Mozer, koji je objavio da kod unutar iPhone aplikacije sadrži sledeći tekst: „Preuzimanja dostupna za sve pakete osim Netfliksa s oglasima.“
     
    Iz skrivenog koda navodno se može iščitati još jedna Netfliksova odluka, da korisnici s jeftinijim paketom neće moći da preskaču oglase ili pristupe plejbek kontrolama dok se vrte oglasi.
     
    Iz Netfliksa su odbili da komentirišu nagađanja, a ovo nije prvi potez koji je razbesneo korisnike. Netfliks je nedavno počeo da naplaćuje deljenje lozinke, što je izazvalo negativne reakcije korisnika.
     

    Izgleda da Netfliks namerava da ukine jednu od korisnicima omiljenih opcija, a kod skriven u iPhone aplikaciji otkrio je koja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

    Zašto se kaže „pao s kruške“?

    Ovo sigurno znate - za nekog ko se ponaša glupo, ludo, ko je naivan ili smušen, često kod nas umeju da kažu da je “pao sa kruške”. I suprotno, kad neko hoće da istakne kako nije glup, […]

    Kako se piše – čak štaviše ili štaviše?

    Sigurno ste se nekad našli u dilemi koji je izraz pravilan, a ne pomaže ni činjenica da ste tokom školovanja imali profesore koji koriste jedan izraz, ali i profesore koji koriste […]