Foto: pixabay
Život

Pređite na Google Chat

Izvor: 
B92 Uto, 28/06/2022 - 23:05Korisnici, koji već nisu dobili obaveštenje, biće upozoreni da pređu na Google Chat.
 

 Oni korisnici koji se još uvek uporno drže Hangouts servisa, moraće uskoro da se oprosteod Googleove najpotpornije aplikacije za razgovore kasnije tokom godine. Google je objavio da će početi da prebacuje Hangouts korisnike na Chat, pre nego što on prestane da bude dostupan nakon novembra 2022.

 
Ako još uvek koristite Hangouts na mobilnim uređajima, dobićete obaveštenje da se prebacite ili na samostalnu Chat aplikaciju ili na Chate iskustvo u okviru Gmaila. "Hangouts je zamenjen Google Chatom", ističe kompanija u obaveštenju.
 
Kada je u pitanju Gmail, Google neće korisnike obaveštavati o prelasku pre jula. Hangouts veb klijent će ostati dostupan do novembra, a korisnici će imati bar mesec dana prelaznog roka pre nego što veb stranica platforme ne počne da ih automatski preusmerava na Chat sajt.
 
Ukoliko još uvek aktivno koristite Hangouts, Google obećava da će se vaši razgovori automatski prebaciti u novu aplikaciju. Pored toga, možete iskoristiti kompanijin Takeout servis kako biste preuzeli kopiju svojih podataka.
 
 MarketingNajnovije vesti