• APV: Neistina je da privrednici treba da plate naknadu za dodeljena sredstva

  Pokrajinska vlada obaveštena je da su od strane N.N. lica kontaktirani pojedini privredni subjekti sa teritorije AP Vojvodine, kojima su u prethodnom periodu dodeljena bespovratna sredstva za nabavku nove opreme na konkursima Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  APV: Neistina je da privrednici treba da plate naknadu za dodeljena sredstva
  Foto: 013info

  Kako je navedeno u saopštenju, ta lica navode da im je potrebno isplatiti novčanu naknadu, kako bi se omogućila raspodela neraspoređenih budžetskih sredstava krajnjim korisnicima, odnosno privrednim društvima.

  – Ovim putem, obaveštavamo javnost da su izneti navodi u potpunosti neistiniti, kao i da je Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu već preduzeo sve zakonske mere kako bi se navedeni slučaj procesuirao. Posebno ovom prilikom naglašavamo da Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu sve informacije u vezi sa konkursima koje sprovodi objavljuje transparentno na svojoj internet stranici https://region.vojvodina.gov.rs/ kao i putem sredstava javnog informisanja, sve u skladu sa zakonskim propisima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina

  Biciklom porodično od Kovačice do Geteborga

  Petočlana porodica Sandić iz Kovačice je, pre dve godine, ostvarila pravi podvig, kada je biciklima putovala mesec dana do prijatelja u Švajcarskoj. Ćerke su tada imale samo 4, 8 i 10 godina. […]

  Poskupeli stanovi

  Cene stanova u prvom kvartalu ove godine blago su porasle, odnosno 4,74 odsto u odnosu na isti period lane, saopštio je Republički geodetski zavod (RGZ). Najviši rast cena u odnosu na prošlu […]