• APV: Obezbeđeni agregati koji će se koristiti u vanrednim situacijama – za njih izdvojeno 25 miliona dinara

  Pokrajinska vlada je, preko Direkcije za robne rezerve AP Vojvodine, obezbedila 34 agregata za električnu energiju, koji će biti na raspolaganju lokalnim samoupravama i institucijama na teritoriji AP Vojvodine u vanrednim situacijama.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  APV: Obezbeđeni agregati koji će se koristiti u vanrednim situacijama – za njih izdvojeno 25 miliona dinara
  Foto: 013info

  U nevremenu koje se dogodilo u julu prošle godine u pojedinim mestima došlo je do prekida snabdevanja građana električnom energijom. Pokrajinska vlada je na vanrednoj sednici tada donela zaključak o potrebi da se nabave agregati koji će se koristiti u vanrednim situacijama, za šta je izdvojeno 25 miliona dinara.

  Preko Direkcije za robne rezerve AP Vojvodine, obezbeđena je pomoć u prehrambenim proizvodima za Dom „Veternik“, ustanovu socijalne zaštite koja na trajnom zbrinjavanju ima 500 korisnika različitog uzrasta i stepena podrške.

  Kako se navodi u saopštenju, pokrajinska vlada na današnjoj sednici izdvojila je i 33,5 miliona dinara za rehabilitaciju saobraćajnice u Ulici Vladimira Nazora u Melencima, najvećem naseljenom mestu na teritoriji grada Zrenjanina.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina