• Havarija na Institutu za onkologiju Vojvodine, aparati za zračenje van funkcije iz predostrožnosti

  Na Institutu za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici, usled havarije na hidrantu koji se nalazi u sklopu gradilišta objekta „Kamenica 3“, voda je prodrla u suterenske prostorije objekta „Kamenica 1“, saopšteno je danas iz tog Instituta.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Havarija na Institutu za onkologiju Vojvodine, aparati za zračenje van funkcije iz predostrožnosti
  Foto: Pixabay

  Iz bezbednosnih razloga četiri aparata za zračenje su van funkcije dok se vlažnost vazduha ne dovede na nivo prihvatljiv za rad aparata, navodi se u saopštenju za javnost.

  Dodaje se da su odmah preduzete sve mere u cilju sanacije, procene štete i reorganizacije rada.

  Navodi se da je Institut za onkologiju Vojvodine nastavio da pruža odgovarajuću zdravstvenu negu svim pacijentima, kako u pogledu terapijskih, tako i dijagnostičkih procedura, s obzirom na to da je uveden rad u tri smene na preostalim raspoloživim aparatima u okviru sva tri instituta u Sremskoj Kamenici.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina

  Ima li epidemije Velikog kašlja u Vojvodini

  Veliki kašalj, u narodu poznatiji kao magareći kašalj, vratio se na mala vrata. Od te zaraze, u poslednja dva meseca obolelo je skoro 300 ljudi, a postoji bojazan da će taj broj rasti. Pitali smo lekare, zašto nam se vratila ta bolest, za koju smo verovali da je iskorenjena, a za koju postoji obavezna vakcina.

  Proglašene tri izborne liste za pokrajinske izbore

  Pokrajinska izborna komisija proglasila je večeras izborne liste koalicije NADA, zatim Saveza vojvođanskih Mađara, kao i koalicije „Srbija protiv nasilja“. Izborna lista SVM-a ima položaj izborne liste nacionalne manjine, navodi se u saopštenju PIK-a.