• OPOVO: Miholjski susreti sela

  Ovogodišnja manifestacija „Miholjski susreti sela“ se održava od subote, 30. septembra do ponedeljka, 2. oktobra, u organizaciji Ministarstva za brigu o selu i Opštine Opovo.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  OPOVO: Miholjski susreti sela
  Foto: 013info

  Glavni program manifestacije održava se u nedelju, 1. oktobra, na centralnom trgu u Opovu. Na ovogodišnjem bazaru „Banatski slatki dan“ učestvuje 38 izlagača, udruženja žena, firmi i individualnih proizvođača, koji na prodajnim štandovima izlažu poslastice, piće, hranu i rukotvorine. 

  Na velikoj bini od 16:00 časova počinje koncert opovačkog hora Harmonium, zatim sledi folklorni koncert i koncert grupa „Saša i nestašni“ i Amadeus bend.

  U ponedeljak, 2. oktobra od 12h, povodom Dana Opova, na spomenik palim rodoljubima u Prvom i Drugom svetskom ratu biće položeni venci.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina

  Ima li epidemije Velikog kašlja u Vojvodini

  Veliki kašalj, u narodu poznatiji kao magareći kašalj, vratio se na mala vrata. Od te zaraze, u poslednja dva meseca obolelo je skoro 300 ljudi, a postoji bojazan da će taj broj rasti. Pitali smo lekare, zašto nam se vratila ta bolest, za koju smo verovali da je iskorenjena, a za koju postoji obavezna vakcina.

  Proglašene tri izborne liste za pokrajinske izbore

  Pokrajinska izborna komisija proglasila je večeras izborne liste koalicije NADA, zatim Saveza vojvođanskih Mađara, kao i koalicije „Srbija protiv nasilja“. Izborna lista SVM-a ima položaj izborne liste nacionalne manjine, navodi se u saopštenju PIK-a.