• Pokrajinski sekretarijat raspisao poziv za koizlagače na štandu na Sajmu turizma

  Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam raspisao je Javni poziv svim zaintresovanima koji se bave turističkom delatnišću da se prijave za nastupe kao koizlagači na štandu tog sekretarijata na predstojećem 45. Međunardonom sajmu turizma koji će se održati od 22. do 25. februara u Beogradu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pokrajinski sekretarijat raspisao poziv za koizlagače na štandu na Sajmu turizma
  Foto: Pixabay

  Poziv je otvoren do 19. februara i namenjen je mikro i malim privrednim društvima, preduzetnicima, udruženjima preduzetnika i građana, kao i obrazovnim ustanovama koje su upisani u registar Agencije za privredne registre sa aktivnim statusom, sa teritorije Autonomne pokrajine Vojvodine.

  Prijava na Javni poziv za koizlagače podnosi se na obrascu koji se preuzima na internet stranici www.spriv.vojvodina.gov.rs i dostavlja se poštom ili predajom na pisarnici na adresu Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Bulevar Mihajla Pupina broj 16, Novi Sad.

  Odluku o izboru koizlagača donosi Pokrajinski sekretar za privredu i turizam i ona se objavljuje na sajtu tog sekrtarijata.

  U pozivu je navedeno da koizlagači koji budu odlukom izabrani, samostalno organizuju i snose troškove dolaska i odlaska na 45. Međunardoni sajam turizma u Beogradu, kao i troškove svog promotivnog materijala, dok Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam snosi troškove zakupa prostora.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina