• IT konferencija CODEstantine po treći put u Nišu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  CODEstantine je najveća konferencija južno od Beograda namenjena programerima sa iskustvom. Cilj konferencije je upoznavanje učesnika sa tehnološkim trendovima i dobrom praksom u razvoju softvera, kao i povezivanje ljudi koji se bave programiranjem i srodnim oblastima. 

  Organizuje se po treći put, a prethodne dve konferencije imale su ukupno 400 posetilaca. 

  Ovogodišnja CODEstantine konferencija imaće 8 domaćih i stranih predavača, eksperte iz IT i Startup sveta. Predavanja će biti orijentisana na programiranje i IT, kao i na temu Tech preduzetništva i deljenja uspešnih biznis priča.

  Veliki kapacitet na polju elektronike i informaciono-komunikacionih tehnologija u Nišu jesu razlog organizovanja CODEstantine konferencije. 

  Očekuje se oko 150 učesnika, a svoje mesto možete rezervisati na vebsajtu konferencije.

  Konferenciju su podržali JS Belgrade, PHP Srbija, Level Up Serbia, Silicon Drinkabout i Blockemon.

  Više informacija o konferenciji možete naći na Facebook eventu konferencije i na zvaničnom vebsajtu.

  Organizator konferencije je No Limit Hub, organizacija koja se bavi promovisanjem IT i Startup kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

  Prestupne godine – šta bi bilo da ih nema

  Učili smo da je Zemlji potrebno 365 dana da napravi pun krug, ali to putovanje traje oko 365 i još četvrt dana. Prestupne godine postoje i pomažu da se kalendar od 12 meseci uskladi sa kretanjem […]

  Najstariji bukvar na našem jeziku

  Smatra se da je bukvara moralo biti na našim prostorima i u srednjem veku, ali najstariji bukvar za koji se danas zna jeste onaj koji je napisao, i u Mlecima 1597. štampao, jeromonah Sava Dečanac, […]