• Pređite na Google Chat

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info
  Korisnici, koji već nisu dobili obaveštenje, biće upozoreni da pređu na Google Chat.
   

   Oni korisnici koji se još uvek uporno drže Hangouts servisa, moraće uskoro da se oprosteod Googleove najpotpornije aplikacije za razgovore kasnije tokom godine. Google je objavio da će početi da prebacuje Hangouts korisnike na Chat, pre nego što on prestane da bude dostupan nakon novembra 2022.

   
  Ako još uvek koristite Hangouts na mobilnim uređajima, dobićete obaveštenje da se prebacite ili na samostalnu Chat aplikaciju ili na Chate iskustvo u okviru Gmaila. „Hangouts je zamenjen Google Chatom“, ističe kompanija u obaveštenju.
   
  Kada je u pitanju Gmail, Google neće korisnike obaveštavati o prelasku pre jula. Hangouts veb klijent će ostati dostupan do novembra, a korisnici će imati bar mesec dana prelaznog roka pre nego što veb stranica platforme ne počne da ih automatski preusmerava na Chat sajt.
   
  Ukoliko još uvek aktivno koristite Hangouts, Google obećava da će se vaši razgovori automatski prebaciti u novu aplikaciju. Pored toga, možete iskoristiti kompanijin Takeout servis kako biste preuzeli kopiju svojih podataka.
   
   

  Korisnici, koji već nisu dobili obaveštenje, biće upozoreni da pređu na Google Chat.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

  Kako se piše – malopre ili malo pre?

  Često nas je u školama tokom pismenog zadatka iz srpskog jezika i književnosti zbunjivalo kako se pravilno piše ovaj prilog. Neretko smo tražili i sinonime zbog straha od greške kad je ova […]