• Šta sve krije reka Tamiš kod mosta u Pančevu (VIDEO)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Tamiš, prema snimku sa YouTuba, koji je od objavljivanja 30. jula ove godine do danas pregladan preko 145 hiljada puta, je na svom dnu krio jedan stari pištolj, deo stare puške ili automata, šaržer, prigušivač, dva redenika sa mecima i još koješta zanimljivo. U gomili otpada našli su se i katanci, delovi tamiškog mosta, noževi, udice, zidarski alat, ali i jedan vibrator.

  Na snimku se vidi da je ovog „pecaroša“ u jednom trenutku posetila i policija, a kako je napisano, oni su odneli delove oružja koji su pronađeni.

  Sav otpad izvučen tokom pecanja magnetom pokupljen je sa obale Tamiša pa je priobalje reke u Pančevu ispod Starog mosta otalo čisto. Autori ovog snimka na samom kraju uputili su poruku svima koji imaju nameru da se bave ovim hobijem da sve što pronađu u rekama ponesu sa sobom, bace u kontejner ili prodaju ljudima koji se bave otkupom sekundarnih sirovina.

   

  Uostalom, pogledajte ovaj zanimljivi video.

  Tamiš, prema snimku sa YouTuba, koji je od objavljivanja 30. jula ove godine do danas pregladan preko 145 hiljada puta, je na svom dnu krio jedan stari pištolj, deo stare puške ili automata, šaržer, prigušivač, dva redenika sa mecima i još koješta zanimljivo. U gomili otpada našli su se i katanci, delovi tamiškog mosta, noževi, udice, zidarski alat, ali i jedan vibrator.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

  Kako se piše – malopre ili malo pre?

  Često nas je u školama tokom pismenog zadatka iz srpskog jezika i književnosti zbunjivalo kako se pravilno piše ovaj prilog. Neretko smo tražili i sinonime zbog straha od greške kad je ova […]