• PANČEVO: GPS za kontrolu službenih gradskih automobile

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Gradsko veće  je donelo Pravilnik o uslovima i načinu korišćenja službenih vozila. Prema ovom dokumentu za svako korišćenje podnosi se zahtev, u kome se navodi razlog korićenja i vreme korišćenja. Ovlašćena lica koja odobravaju korišćenje gradskih automobila su predsednik Skupštine grada, Gradonačelnik i načelnik Gradske uprave. Kao i rukovodioci osnovnih organizacionih jedinica Gradske uprave kojima su službena vozila data na korišćenje.

    Sva vozila koriste se, prema slovu Pravilnika, isključivo na osnovu putnog naloga. A kontrola upotrebe službenih vozila obavlja se putem GPS uređaja instaliranih u automobilima. Kontrolu vrši načelnik Gradske uprave.

    Gradsko veće  je donelo Pravilnik o uslovima i načinu korišćenja službenih vozila. Prema ovom dokumentu za svako korišćenje podnosi se zahtev, u kome se navodi razlog korićenja i vreme korišćenja. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]