Obuka, Edukuj se, zaposli se Foto: GU Pančeva
Mađarski

Művelődj, vállalj munkát Projektum: Tizenkét tanuló továbbjutott a következő fázisba

Izvor: 
Ilona Lečei Čet, 08/12/2016 - 08:30

Pročitajte tekst na srpskom jeziku.

Ifjú munkanélküli személyek Eliminációs versenyét tartották meg csütörtökön, 2016. december 1-én, akik  a Művelődj, vállalj munkát projektum keretében letették a vállalkozói  alapkiképzést. A Szakbizottság döntése alapján, amelyet a projektum partnereinek képviselő és a résztvevők képeztek, a következő fázisra azok a résztvevők jogosultak, akik az első 12 helyezés egyikére jutottak. A legjobb résztvevők ily módon alkalmat nyertek, hogy folytassák a kiképzést a projekten belül és hogy a következő két hónapban, a mentoraik folyamatos támogatásával részletesen kifejlesszék üzleti ötleteiket, amelyek a folyamat végén  be kell bizonyítsák  a piaci fenntarthatóságot.  A fejlett kiképzés eredményeként a résztvevőknek teljesen előkészített és részletesen  kidolgozott üzleti terveik lesznek, a három legjobb üzleti ötletnek pedig biztosítva van anyagi támogatás 240.000,00 dináros egyéni összegben  és ingyenes tanácsadói támogatás a vállalkozás első egy évében.

 

edukuj_se_zaposli_se.png

 

A projektumot a Banat Regionális Edukatív Központ valósítja meg Pancsova város, a Banat  Társadalmi és Gazdasági fejlődési Regionális Központ és a pancsovai  Beba Company  Könyvelési Kft társszervezésével,a Szerb Köztársaság Sportért és Ifjúságért felelős Minisztériumának anyagi támogatásával, jóváhagyva a  Programok  és  Projektek a Fiatalok Foglalkoztatására Nyílt Pályázat keretében. A projektum megvalósítása 8 hónapot tart (2016. júliusától -  2017. februárig), a projektum célja pedig a hosszútávlatú munkanélküliség csökkentése és az ifjú munkanélküliek foglalkoztatásának növelése, Pancsova város és a Dél-bánáti régió fejlődése, mint fejlett társadalom, amely a tudáson alapul.

projekat_manjine.jpg


Najnovije vesti

PR

Pravilan odabir naočara

Osim koži, sunce tokom leta šteti i našim očima. Zato izlaganje sunčevoj svetlosti osim povoljnih efekata na organizam, može izazvati i niz kratkoročnih i dugoročnih posledica, te je neophodno da

Zabava

Još samo sedam dana do Exita!

Ovogodišnje EXIT Leto ljubavi uveliko je počelo, a od novog izdanja EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi deli nas još samo sedam dana! Ovogodišnji EXIT proslaviće 50 godina čuvenog Leta

Srbija

Dinar na maksimumu u ovoj godini

Dinar je prema evru jači za 1,2 odsto nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou je jači za 2,0 procenta. Od početka godine, dinar je prema evru porastao za 1,8 posto.