• Dnevni horokop za četvrtak 1. septembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Veoma vam progresivno ide na poslu i rešili ste da častite partnera jednim lepim danom. Pošto se često žali da nemate vremena da provedete sa vašom dragom osobom, danas ste rešii da iznenadite vašu voljenu osobu i priredite joj veoma lepe i nezaobravne trenutke. Mnogo lep gest jednog neponovljivog Ovna.

    Bik (20.04-20.05)

    Hmm.. Možda je vreme da se vrati neka stara ljubav u vaš život koja je otišla bez pozdrava i da vam okrene život naglavačke. Da se prisetite starih dana, pa da doživite potpunu unutrašnju transformaciju. Neće biti lako i moguće je da će biti dosta bolno vraćati se na stare priče, ali vam savetujem da to uradite i ako treba sada završite sa tim. Jer postoji razlog zašto se sve sada dešava, samo ga                                             prihvatite. 

    Blizanci (21.05-20.06)

    Velika je mogućnost razmirica između vaše porodice i partnera. Međusobno se ne razumeju i upadaju u konflikte. Roditelji vuku na jednu stranu, a partner je dosta impulsivan i ume da uradi neke neočekivane i ne baš tako prijatne stvari. Vi pokušavate rečima da koordinirate, ali vam sve slabije ide. Okrenite se sebi i svom hobiju. Mislite na sebe.

    Rak (21.06-22.07)

    Obratite pažnju danas na poslu. Možda vam neko od nadređenih sedne za kičmu, kako se to kod nas kaže, i ni trenutak ne popusti. Tražiće sitnice koje ne valjaju u papirologiji koju popunjavate i dobro obratite pažnju šta potpisujete i pišete. Pokušajte da se ne svađate, jer vam neće ići u korist, a da vam bude lakše pustite neku vašu omiljenu muziku, veoma tiho, i radite svoj posao.

    Lav (23.07-22.08)

    Možda vam se desi da vas danas neko okrene telefonom povodom nekog duga koji ste još davno napravili, a još ga niste vratili. Nije u pitanju ništa veliko, ali bi trebalo to da vratite ukoliko ste u mogućnosti. Vi ćete se lepim rečima izvući i nećete ulaziti u sukob sa osobom koja vas je nazvala, ali u narednom periodu bi bilo dobro vratiti dugove i ne praviti nove.

    Devica ( 23.08-22.09)

    Znate kako za Devicu kažu da je vrlo sitničava, e pa danas postoji mogućnost da se baš tako ponašate. Nije ustaljeno pravilo za devičansku sitničavost, ali vas današnji aspekt prosto navodi na to. Takođe obratite pažnju na ukućane, pogotovo roditelje, jer postoji mogućnost da dođe do rasprave oko novca. Vreme je da privedete kraju neke nesuglasice sa njima..

    Vaga (23.09-22.10)

    Mogli biste se danas baciti u uređenje prostora. Mogli biste napokon da promenite onu zavesu koji vam toliko smeta ili da promenite boju zidova, dokupite neku lepu vaznu ili kupite nov tepih. Neka vam današnji dan prođe u enterijeru i njegovom dekorisanju. 

    Škorpion (23.10-21.11)

    Obratite pažnju na vaše nazovi prijatelje. Neki se samo pravo da su vam prijatelji kako bi od vas izvukli nešto. Ponašaju se veoma lepo, ali vam zapravo rade o glavi. Obratite pažnju pri potpisivanju bilo kakvih dokumenata od takvih prijtelja i uvek se vodite svojim instinktima, jer retko kada grešite.

    Strelac(22.11-21.12)

    Postoji šansa za velikim okršajem na poslu. Imate utisak kao da vam nadređeni traže dlaku u jajetu i da to vas mnogo nervira. Šta god da uradite nije dobro i stalno vam nešto gunđaju. Ali kao da ne mogu to da vam kažu u lice, nego govore okolo loše o vama, što vas još više ljuti. Pokušajte da se nekako opustite da ne biste rekli nešto što vam neće ići u prilog. I ovakvi dani prođu. Primirite se.

    Jarac (22.12-20.01)

    Možda vam se uskoro desi da odete na neki službeni put. Dobre ste stvari uradili na poslu i to vam može biti nešto kao vid nagrade. Nemojte previše razmišljati o tome jeste li zaslužili, nego ako se to desi, oberučke prihvatite i idite. 

    Vodolija (21.01-19.02)

    Hmm.. veoma se čudno osećate danas. Imate potrebu da se malo povučete i skonite od okoline, što za vas i nije baš uobičajeno. Vrtite neke filmove u glavi i presipitujete skorašnje postupke. Pokušavate da razumete neka tuđa ponašanja i da vidite svoju svrhu u svemu tome. Takvi momenti su bitni, kada se osamljujemo i ispitujemo, samo ne dozvolite da se previše upletete i uđete i taj svet, da se ne                                 izgubite unutar njega.

    Ribe(20.02-20.03)

    Biće te celi dan okrenuti partneru i raspravi sa njim. Vrlo sitničavo će vam iznositi neka njegova zapažanja koja će vas u trenutku zaboleti. Vrlo ste osetljivi, pa će te reči učiniti da se još slabije osećate. Nemojte sve shvatati previše emotivno. Pokušajte da razmislite o tome što vam govori. Ukoliko nije u pravu, tako se i izjasnite i završite. Ukoliko jeste, pokušajte da razgovorom rešite problem.

    Autor: Plumun

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija