• Radno vreme pošta i prodavnica tokom praznika u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Tokom državnih praznika 1, 2. i 7. januara pošte u Pančevu neće raditi, osim pošte u ulici Dositeja Obradovića 8/k koja će u četvrtak, 2. januara, dežurati u periodu od 8 do 12 časova. Na dan dočeka Nove godine, 31. decembra, i na Badnji dan, 6. januara, pančevačke pošte će raditi prema skraćenom radnom vremenu do 17 časova. Prvog dana 2020. godine i na Božić dežuraće beogradska glavna pošta u Takovskoj 2, kao i pošte na administrativnim i graničnim prelazima.

    Početak nove 2020. godine i u svim prodavnicama velikih trgovinskih lanaca i šoping centrima biće neradan, a uz 1. januar, prodavnice Lidl, Maxi,Tempo, IDEA, Roda, DIS, Aroma, Gomex, kao i šoping centar Big u Pančevu neće raditi ni na Božić, 7. januara.

    Na dan dočeka Nove godine, 31. decembra, i na Badnji dan, 6. januara, sve navedene prodavnice radiće skraćeno do 18 časova, osim Aroma marketa koji će poslednjeg dana ove godine raditi do 21.30 časova, dok će na Badnji dan raditi do 21 sat.

    Radno vreme u četvrtak, 2. januara, u Gomex-u je do 13 časova, osim za određene objekte, čija će radna vremena biti istaknuta na ulaznim vratima. Prodavnice ostalih trgovinskih lanaca će drugog dana 2020. godine raditi po redovnom radnom vremenu.

    Početak nove 2020. godine i u svim prodavnicama velikih trgovinskih lanaca i šoping centrima biće neradan

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo