• Pančevo

  Izazovi i perspektive informisanja u digitalnom dobu

  U eri neprekidnog informacionog toka i rapidnih tehnoloških promena, koncept „novosti u Srbiji“ dobija nove dimenzije i značenja. Ovaj fenomen, koji je nekada bio ograničen na jutarnje novine i večernje televizijske vesti, sada se manifestuje kao kompleksan, multidimenzionalni ekosistem koji prožima sve sfere društvenog života. Ovaj editorial će istražiti evoluciju, trenutno stanje i buduće perspektive novosti u Srbiji, analizirajući njihov uticaj na društvo, demokratiju i nacionalni identitet.

 • Deo Dolova bez vode

  Deo Dolova je ostao bez vode od 10 sati i to ulica Dejana Brankova od ulice Morava do Aksentija Maksimovića i Aksentija Maksimovića od 4. oktobra do Dejana Brankova.

  PANČEVO: Koja mesta su bezbedna za kupanje i rekreaciju

  Na osnovu Ugovora o vršenju usluge ispitivanja kvaliteta površinskih voda Tamiš, Dunav, Ponjavica, kupalište u Ivanovu, jezero u Kačarevu: zaključenog između Gradske uprave grada Pančeva i Zavoda za javno zdravlje Pančevo, ZJZPA i ove godine u letnjoj sezoni vrši redovno ispitivanje kvaliteta voda koje se koriste za kupanje i rekreaciju na sledećim lokacijama:

  PANČEVO: Deo grada bez vode zbog havarije

  Od 9 sati pa do završetka radova na vodovodnoj mreži, bez vode će zbog havarije ostati ulica Svetog Save od Braće Jovanović do Svetozara Miletića.

  Bez vode delovi Pančeva

  Zbog havarije na vodovodnoj mreźi bez vode su u 11 sati ostale ulice Nadežde Petrović i Gorana Kovačića.