• Jutarnje vesti

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  PANČEVO – U Pančevu danas, 3. juna, promenljivo oblačno vreme, malo svežije i nestabilno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren, jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura 15, a maksimalna dnevna 24°C. 

  U pančevačkom porodilištu u četvrtak su rođena tri dečaka. 

  Lekari dežurne službe Hitne medicinske pomoći imali su relativno mirnu noć iza sebe. Obavili su 45 ambulantnih pregleda i 10 kućnih poseta. Najviše problema imali su imali srčani bolesnici, kao i pacijenti koji pate od povišenog krvnog pritiska. 

   Zbog planiranih radova na elektromreži, u petak 3. juna, bez struje će ostati potrošači u sledećim ulicama: 

  Pančevo

   od 8:30 do 9 časova – Sterijina, Stojana Novakovića brojevi 2, 4 i 6, Ljubomira Kovačevića br. 2, 4, 6 i 8

   od 8:30 do 14 časova – Ulica Vladimira Žestića od Maksima Gorkog do Žarka Zrenjanina

   od 9 do 11 časova – Sremska, Fruškogorska, Vojvođanska od broja 36 do broja 50, Topčiderska od Vojvođanske do Banatske ulice

  Debeljača

   od 8 do 16 časova – Žarka Zrenjanina od Ulice Kiš Ferenca do Lole Ribara, Ulica Pap Pala od Kiš Ferenca  do Stevana Kovačevića, Kiš Ferenca parna strana i neparna strana od Nemet Petera do Žarka Zrenjanina, Karla Marksa od Petefi Šandora do Žarka Zrenjanina

  Kovačica 

   od 8 časova do 15 i 30 – Jarmočna, Patrisa Lumumbe, Jana Jonaša, Tatranska, Janošikova od Mihajla Pupina do Sladkovićeve, Mihajla Pupina od Janošikove do Tatranske i Proleterska od Mihajla Pupina do Sladkovićeve

   od 8 do 9 časova i od 14:30 do 15:30 – Deo sela od Čaplovićeve ulice ka Uzdinu

  Dom zdravlja „Dr Milorad-Mika Pavlović“ iz Inđije sa Sekretarijatom za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju AP Vojvodina, realizuje projekat „Vojvođanska kuća zdravlja“, u okviru kojeg se u vojvođanskim gradovima sprovodi Bazar zdravljapa će svi Pančevci danas od 10 do 14 časova u dvorištu Opšte bolnice besplatno i bez uputa moći da provere svoje zdravlje (izmere pritisak, provere šećer i masnoće u krvi, da izmere gustinu kostiju i urade EKG, kao i da saznaju na koji način mogu da sačuvaju i unaprede zdravlje).

  Večeras od 20h, u dvorani Apolo Doma omladine biće odigrana predstava „Tri lica ogledala“ Parobrod teatra, u koprodukciji sa Omen teatrom. U predstavi glume Slobodan Beštić, Pavle Pekić i Vlada Aleksić, u režiji Gordane Lebović.

  Koncertom ‚‚ŠUBERTIJADA 2″ u Rimokatoličkoj crkvi Sv. Karla Boromejskog biće svečano otvoren 6. CLASSIC FEST – Međunarodni festival klasične kamerne muzike u Pančevu. Koncert počinje u 20 časova. 

  PANČEVO – U Pančevu danas, 3. juna, promenljivo oblačno vreme, malo svežije i nestabilno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren, jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura 15, a maksimalna dnevna 24°C. 

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PANČEVO: Koja mesta su bezbedna za kupanje i rekreaciju

  Na osnovu Ugovora o vršenju usluge ispitivanja kvaliteta površinskih voda Tamiš, Dunav, Ponjavica, kupalište u Ivanovu, jezero u Kačarevu: zaključenog između Gradske uprave grada Pančeva i […]