• Jutarnje vesti za 12. maj

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  PANČEVO – U Pančevu danas, 12. maja, biće  promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno vreme, posle podne sa pljuskovima i grmljavinom. Meteorolozi očkuju grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura 11°C, a maksimalna temperatura 24°C. 

  U pančevačkom porodilištu u sredu je rođeno sedam devojčica.

  Dežurna služba Hitne medicinske pomoći u toku prethodne noći obavila je 39 ambulantnih pregleda, dok je 12 pacijenata pregledano u svojim domovima. Sinoć je u jednodnoj saobraćajnoj nesreći lakše povređeno jedno lice, koje je zbrinuto u pančevačkoj bolnici.

  Zbog planiraih radova na električnoj mreži, u četvrtak 12. maja, bez struje će biti potrošači u sledećim ulicama:

  Pančevo:

  od 8 do 10 sati – Ulica Marije i Lazara Dragičevića, Svetozara Miletića neparna strana od Ružine do Sinđelićeve

  od 10 do 12 sati – Sinđelićeva od Moše Pijade do Braće Jovanović, Svetozara Miletića od Sinđelićeve do Svetog Save, Svetozara Miletića parna strana od Ržine do Sinđelićeve

  od 12,30 do 14,14 sati – Miloša Obilića, Braće Jugović, Kosančić Ivana, Toplice Milana

  od 9 do 10,30 sati – Topčiderska od Banatske do kraja, delovi Alpske, Zlatarske, Timočke od Oplenačke ka Topčiderskoj

  Ivanovo:

  od 9 do 14 sati – Dože Đerđa od Ive Lole Ribara do 7. jula  

  Akcijom preventivnih pregleda Preventivni centar Doma zdravlja Pančevo obeležiće Međunarodni dan sestrinstva, 12. maj.

  Manifestacija Muzeji Srbije, deset dana od 10 do 10 biće otvorena u četvrtak, 12. maja u 12h u Narodnom muzeju Srbije u Pančevu, autorskom izložbom Skica za portret karikature, Dimitrija Jovanova, kustosa istoričara umetnosti.

  U četvrtak, 12. maja od 13 časova, u dvorani Kulturnog centra Pančeva biće održan Festival baletskih škola Srbije

  U okviru ciklusa koncerata povodom Dana Muzičke škole „Jovan Bandur” održaće se tri koncerta, od 12. do 14. maja, na kojima će nastupati učenici, profesori, kao i veliki ansabli, horovi i orkestri. Nagrađeni učenici, solisti i kamerni ansambli, predstaviće se u četvrtak, 12. maja od 18.30 sati u sali Muzičke škole. 
   
  U četvrtak, 12. maja od 19:30h u okviru serijala „Upoznaj svoju prirodu“ u dvorani Apolo, biće predstavljeno Podkavkazje.
   
  Večeras u Domu omladine Pančevo u 20 časova biće predstavljeni digitalni crteži Darka Kreculja.

  PANČEVO – U Pančevu danas, 12. maja, biće  promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno vreme, posle podne sa pljuskovima i grmljavinom. Meteorolozi očkuju grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura 11°C, a maksimalna temperatura 24°C. 

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

  Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

  PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]