• KAČAREVO: Raspisan konkurs za učešće na Festivalu humora i satire „Mala žaoka 2023″

  Kačarevački Dom kulture raspisao je Кonkurs za učešće na Festivalu humora i satire „Mala žaoka 2023“. Pravo učešća imaju svi učenici osnovnih škola, a tema ovogodišnjeg, jedanaestog festivala je „Zašto da se učenje rimuje sa mučenjem?“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  KAČAREVO: Raspisan konkurs za učešće na Festivalu humora i satire „Mala žaoka 2023″
  Foto: Pixabay

  Učesnici se mogu takmičiti u dve kategorije – jedna je karikatura, a u drugoj su aforizmi i kratka šaljiva pesma.

  Radove je potrebno dostaviti do petka, 3. novembra, Domu kulture „Bratstvo-jedinstvo“ iz Кačareva (Maršala Tita 37, 26212 Кačarevo).

  Uz poslate radove potrebno je navesti ime i prezime, razred i školu autora, kao i kontakt podatke (broj telefona i e-mail adresu) odgovornog lica (učitelja/nastavnika/roditelja i dr.).

  Rezultati konkursa biće objavljeni u petak, 10. novembra.

  U okviru dečje festivalske večeri, koja će biti održana u sredu, 15. novembra 2023. godine, u 19 sati, u svečanoj sali Mesne zajednice Кačarevo biće dodeljene po tri vredne nagrade u obe kategorije kao i nekoliko specijalnih, a biće upriličena i izložba nagrađenih radova.

  Napominje se da se radovi ne vraćaju učesnicima nakon festivala, a organizator zadržava pravo da ih publikuje.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

  Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

  PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]