• Koronavirusom u Južnom Banatu zaraženo još 117 osoba. Pregled po mestima

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U poslednja 24 sata u Južnom Banatu je registrovano 117 slučajeva koronavirusa, podaci su Zavoda za javno zdravlje Pančevo.

  Pančevo je prijavilo još 54 kovid pozitivna slučaja i jedina je južnobanatska lokalna samoprava sa preko 50 novozaraženih.

  U Vršcu su registrovana 23, a u Kovinu 19 slučajeva zaražavanja u poslednja 24 sata.

  Sve ostale lokalne samouprave južnobantske regije imaju jednocifren broj novozareženih osim Opova u kome nije portvrđen nijedan slučaj oboljevanja.

  Alibunar je prijavio 9, Kovačica 8, Bela Crkva 3 i Plandište jednog kovid pozitivnog, podaci su Zavoda.

   

  U poslednja 24 sata u Južnom Banatu je registrovano 117 slučajeva koronavirusa, podaci su Zavoda za javno zdravlje Pančevo.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PANČEVO: Zašto je važno ukloniti opalo lišće

  Sezona skupljanja opalog lišća ove godine je kasno počela, zbog produženog lepog vremena, koje smo imali u novembru. Ekipe gradskog „Zelenila“ u Pančevu, svakodnevno su na terenu, a građanima koji ga sami skupljaju poručuje se da je paljenje zabranjeno.

  Uspešan nastup predstavnika južnog Banata na sajmu Etno hrane i pića

  U periodu od 30. Novembra do 03. decembra 2023. godine održan je „17. sajam Etno hrane i pića 2023.”, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Grada Beograda. Proizvođači su se predstavili uz podršku Privredne komore Srbije, sa svim svojim reginalnim komorama i uz pomoć Zadružnog saveza Srbije. Region Južnog Banata učestvovao je četrnaesti put u organizaciji PKS- Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga i uz podršku Regionalne razvojne agencije Južni Banat.