• Ombudsman ipak pokrenuo postupak prema CSR Vršac

  Povodom saopštenja Zaštitnika građana da je zbog slučaja maloletnika koji je ubio 12 jaganjaca u Markovcu pokrenut postupak ocene zakonitosti i pravilnosti rada Centra za socijalni rad Pančevo, portal 013info je 13. marta poslao upit kancelariji ombudsmana kako bi javnosti bilo pojašnjeno zbog čega je od pančevačkog CSR-a zatraženo da se u roku od sedam dana izjasni o svim relevantnim činjenicama u vezi sa navedenim slučajem, a ne od Centra za socijalni rad u Vršcu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ombudsman ipak pokrenuo postupak prema CSR Vršac
  Foto: Pixabay

  Odgovor koji je redakcija 013info portala dobila od kancelarije Zaštitnika građana u petak, 15. marta, prenosimo u celosti:

  – Na osnovu prvih medijskih izveštaja da su policija i Više javno tužilaštvo u Pančevu preduzeli radnje u vezi sa navedenim slučajem, Zaštitnik građana je postupak prvobitno pokrenuo prema Centru za socijalni rad iz tog grada. Međutim, Zaštitnik građana je odmah obavešten iz CSR Pančevo da je predmet u Centru za socijalni rad u Vršcu, te je izjašnjenje zatraženo od CSR Vršac.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]