• Osnovci iz Omoljice najbolji na Evropskom prvenstvu u poznavanju saobraćaja

  Nena Božić i Aleksa Vulin, učenici Osnovne škole „Dositej Obradović” iz Omoljice bili su deo četvoročlane reprezentacije Srbije koja je osvojila prvo mesto u na Evropskom prvenstvu u poznavanju saobraćaja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Osnovci iz Omoljice najbolji na Evropskom prvenstvu u poznavanju saobraćaja
  013info

  Takmičenje je održano u Baru, u Crnoj Gori, od 22. do 25. septembra. 

  Nena i Aleksa, zajedno sa Dunjom Galik i Viktorom Simeunovićem, plasirali su se na ovo prestižno međunarodno takmičenje nakon što su pokazali najviše znanja i veština u finalu nacionalnog takmičenja „Šta znaš o saobraćaju?“ u maju ove godine, u organizaciji Auto-moto saveza Srbije.

  Članovi šampionskog tima bili su predvođeni trenerima Dušanom Todorovićem i Miodragom Tasićem. 

  Tim povodom, Nenu, Aleksu, nastavnika Tasića i Vladimira Ristića, direktora OŠ „Dositej Obradović” u Omoljici, u petak 29. septembra, ugostio je u svom kabinetu gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović. Prijemu je prisustvovala i Tatjana Božić, članica Gradskog veća zadužena za prosvetu. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Svetski dan borbe protiv side obeležen i u Pančevu

  Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side (KOMPAS) i ove godine zanimljivim, ali i edukativnim programom tokom čitavog dana obeležava 1. decembar, Svetski dan borbe protiv side.

  Pančevo: Inicijativa za očuvanje Vajfertove pivare

  Inicijativa za očuvanje Vajfertove pivare u Pančevu pokrenuta je od strane nekoliko pančevačkih udruženja, sa idejom da skrenu pažnju javnosti na stanje u kojem se nalazi Vajfertova pivara stara 301 godinu.