• Pančevačka bolnica će uskoro izaći iz kovid sistema

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Opšta bolnica u Pančevu uskoro će izaći iz „kovid sistema“, jedan je od zaključaka donetih na današnjoj redovnoj sednici ministra zdravlja sa direktorima kovid bolnica u Srbiji.

  Kako je za portal 013info potvrđeno iz pančevačke bolnice procena je da će biti potrebno dve nedelje da budu izlečeni svi pacijenti koji leže u kovid delu. Sledi dezinfekcija za koju će biti potrebno oko nedelju dana i onda se bolnica vraća u svoje redovno stanje.

  Tada će i pacijenti koji na dijalizu odlaze u druge bolnice moći da taj deo svog lečenja ponovo obavljaju u svojoj matičnoj bolnici.

   

   

  Opšta bolnica u Pančevu uskoro će izaći iz „kovid sistema“, jedan je od zaključaka donetih na današnjoj redovnoj sednici ministra zdravlja sa direktorima kovid bolnica u Srbiji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Mladi Pančevci sa psihologom na ti

  Tinejdžeri se bore sa motivacijom, ocenama, roditeljima, kontrolom impulsa i dominantno slikom o sebi i samopouzdanjem, nešto starije muče depresivnost i anksioznost, pa i ozbiljniji psihotični poremećaji.

  PANČEVO: Za požare u zimskom periodu odgovoran ljudski faktor

  Zbog neočišćenih dimnjaka, raznih grejnih tela koja opterećuju eletroinstalacije, pa i novogodišnje rasvete sumnjivog kvaliteta, u zimskom periodu povećana je opasnost od požara u stambenim objektima. Kada do njega dođe, građanima ne preti opasnost samo od otvorenog plamena, već i od dima. Pojačan oprez je neophodan jer je i dalje najčešći krivac ljudski faktor.

  U Pančevu ne opada potražnja za stanovima

  Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku građevinska industrija koja je duže vreme beležila rast u trećem kvartalu ove godine počela je da usporava razvoj i zabeležen je manji broj izdatih građevinskih dozvola. Jedino se u južnom Banatu i dalje gradi kao i prethodnih godina,a zahvaljujući novih tehnologijama građevinska sezona se ne prekida ni tokom zime.

  Renoviranje SBPB Kovin pri kraju

  U cilju poboljšanja uslova za boravak i lečenje pacijenata i rad stručnog osoblja, renoviranje i adaptiranje objekata u SBPB „Kovin“, odvija se planiranom dinamikom.