• PANČEVO: Poljoprivrednici najavili pooštravanje protesta

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Poljoprivrednici su traktore parkirali ispred Doma vojske (Trg mučenika), što predstavlja najavu za blokadu i starog puta za Beograd. Kako nam je rekao Dejan Trajković ispred Udruženja „Naše mleko“, još uvek ne znaju tačno kada će blokirati i taj deo grada, ali svakako je u planu.

  – U toku jučerašnjeg dana nismo dobili nikakav zvaničan poziv od Vlade Srbije, niti je ponuđeno bilo kakva rešenje što se tiče zahteva poljoprivrednika i zbog toga smo rešili da pooštrimo proteste, izjavio je on.

  Traktori koji su juče blokirali deo grada i dalje se nalaze u Prvomajskoj ulici. Novi put za Beograd trenutno je prohodan, ali je blokiran deo Spoljnostarčevačke, kod raskrsnice sa Žarka Zrenjanina. U toku noći su propuštali vozila.

   

  Poljoprivrednici su traktore parkirali ispred Doma vojske (Trg mučenika), što predstavlja najavu za blokadu i starog puta za Beograd. Kako nam je rekao Dejan Trajković ispred Udruženja „Naše mleko“, još uvek ne znaju tačno kada će blokirati i taj deo grada, ali svakako je u planu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

  Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]