• PANČEVO: Tehnička škola „23. maj“ učestvuje u projektu „Mladi osluškuju“

  U utorak, 26. septembra, u prostorijama Tehničke škole „23. maj“ iz Pančeva, održan je sastanak na kom su prisustvovali predstavnici škole i Kancelarije za mlade. Cilj sastanka bio je uspostavljanje saradnje u okviru projekta „Mladi osluškuju – Osnaživanje učeničkih parlamenata za promociju i zalaganje za ljudska prava“, to jest, pružanje podrške učenicima, predstavnicima Učeničkog parlamenta pomenute škole.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: Tehnička škola „23. maj“ učestvuje u projektu „Mladi osluškuju“
  Foto: Tehnicka skola 23. maj

  Kako navode iz škole, u sprovođenju i promociji pomenutih akcija, učenici će imati podršku lokalnih institucija i organizacija, koje su se odazvale pozivu organizatora.

  Sastanku je, pored predstavnika škole, prisustvovala i koordinatorka Kancelarije za mlade iz Pančeva. 

  Do kraja godine, za predstavnike lokalne zajednice, kao i za učenike i nastavnike, biće održano nekoliko obuka koje za cilj imaju jačanje kompetencija u oblasti ljudskih prava, njihove zaštite i promocije.
  Projekat „Mladi osluškuju“ sprovode organizacije civilnog društva – Centar za obrazovne politike i Centar za socijalnu politiku iz Beograda, a finansijski je podržan od strane EU.

  U projektu učestvuje 16 srednjih škola iz Srbije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Meštani Bavaništa protiv prodaje šume na obodu sela

  Meštani Bavaništa protive se prodaji šume na 42 hektara, koja se nalazi na obodu njihovog sela, jer strahuju da bi novi vlasnik mogao da je poseče, pa bi oni ostali bez korisne zaštite od vetra, […]

  PANČEVO: Koja mesta su bezbedna za kupanje i rekreaciju

  Na osnovu Ugovora o vršenju usluge ispitivanja kvaliteta površinskih voda Tamiš, Dunav, Ponjavica, kupalište u Ivanovu, jezero u Kačarevu: zaključenog između Gradske uprave grada Pančeva i […]