• Policija do sada oduzela 24 vozila, dva i na teritoriji PU Pančevo

  Otkako je policija počela da oduzima vozila za teške saobraćajne prekršaje, od 22. febraura ove godine vozači su ostali bez 24 prevozna sredstva.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Policija do sada oduzela 24 vozila, dva i na teritoriji PU Pančevo
  Foto: Pixabay

  „Od početka primene mere oduzimanja vozila, 22. februara ove godine, oduzeta su 24 vozila od učinioca težih prekršaja. U najvećem broju većini slučajeva osnov za oduzimanje vozila bili su prekršaji upravljanja vozilom bez vozačke dozvole koja je oduzeta zbog nesavesne vožnje (kaznenih poena), kao i vožnja u vreme trajanja zaštitne mere zabrane upravljanja motornim vozilom“, rekao je za Nova.rs načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević.

  Kako je on istakao, najviše vozila oduzeto je na teritoriji Policijske uprave Beograda – šest, na teritoriji Policijske uprave u Šapcu četiri, dok su po dva vozila oduzeta na teritoriji policijskih uprava u Vranju, Zrenjaninu, Novom Pazaru i Pančevu, a po jedno vozilo oduzeto na teritoriji Valjeva, Jagodine, Kraljeva, Leskovca, Niša i Sremske Mitrovice.
  On je takođe skrenuo pažnju javnosti da je čak osam počinilaca prekršaja bilo mlađe od 25 godina, uključujući jedno maloletno lice.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

  Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

  PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]