• Sastanak o odgovoru zdravstvenog sistema na nasilje prema ženama

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U petak, 16. januara 2015. godine, sa početkom u 10 sati, u sali Gradske uprave u Pančevu (Trg kralja Petra 2) će biti održan prvi od sedam sastanaka posvećenih ulozi zdravstvenih ustanova u zaštiti žena od nasilja u porodici i u partnerskim odnosima.
  Na sastanku će biti reči o zadacima zdravstvenih ustanova u zaštiti žena od nasilja u porodici i u partnerskim odnosima. Osim toga, biće predstavljen Program za zaštitu žena od nasilja u porodici i u partnerskim odnosima u AP Vojvodini za period od 2015. do 2020. godine, a sa predstavnicima zdravstvenih o ovim temama razgovaraće pomoćnica pokrajinskog sekretara za zdravstvo dr Danijela Stanković Baričak. Primere dobre prakse u zaštiti žena od nasilja u porodici predstaviće prim. dr Vasa Petrović, direktor Doma zdravlja u Inđiji. Zamenica pokrajinskog zaštitnika građana – ombudsmana za ravnopravnost polova Danica Todorov govoriće o iskustvima ove institucije u vezi sa postupanjem zdravstvenih ustanova u slučajevima nasilja prema ženama u porodici i u partnerskim odnosima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

  Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]