• Društvo

  PANČEVO: U petak tretman suzbijanja odraslih komaraca

  Društvo za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju EKO-SAN PLUS D.O.O. izvršiće tretman suzbijanja odraslih komaraca, na teritoriji grada Pančeva, u petak, 7. juna, ukoliko se za to stvore povoljni meteorološki uslovi.

  Nova nagrada za nastavnicu biologije Vesnu Hlavati Širka iz Pančeva

  Nastavnica biologije Vesna Hlavati Širka, iz OŠ ,,Stevica Jovanović“, nakon prošlogodišnje nagrade na festivalu Nauka na sceni (Science on stage Serbia – Genetika goluba), ponovila je uspeh osvojivši nagradu na konkursu za najbolju metodičku inovaciju u nastavi biologije za 2024. godinu. Nagrada joj je uručena u ponedeljak, 3. juna, na Biološkom fakultetu u Beogradu.

 • Renovira se Specijalna bolnica „Kovin“

  U Specijalnoj bolnici Kovin završeni su radovi na kompletnom renoviranju objekta u kojem je bio smešten Odsek za produženi tretman demencija, za šta je bolnica izdvojila 13.542.565,10 dinara iz sopstvenih sredstava.

  Održan koncert duhovne muzike u Sefkerinu

  Sefkerinska crkva je u nedelju bila istovremeno i hram i koncertna dvorana. Svoje prve koncerte održali su Dečiji crkveni hor i Liturgijski hor sefkerinskog hrama „Sabor Svetog arhangela Gavrila“.