• „Živa biblioteka – ne ceni knjigu po koricama“ u pančevačkoj Tehničkoj školi „23. maj“

  U petak, 1. decembra, u Tehničkoj školi „23. maj“ održana je „Živa biblioteka – ne ceni knjigu po koricama“ u organizaciji KOMPAS-a i pod pokroviteljstvom Poverenice za zaštitu ravnopravnosti Republike Srbije, Brankice Janković.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Živa biblioteka – ne ceni knjigu po koricama“ u pančevačkoj Tehničkoj školi „23. maj“
  Foto: Tehnička škola "23. maj"

  Ovo je jedna od aktivnosti koju škola realizuje u okviru projekta Saveta Evrope „Kvalitetno obrazovanje za sve“ u kojem je Tehnička škola „23.maj“ škola – mentor drugim školama u ŠU Zrenjanin.

  „Živa biblioteka – ne ceni knjigu po koricama“ služi u prevenciji diskriminacije i nasilja, podstiče empatiju i toleranciju na različitost kod mladih.

  U događaju je učestvovalo 250 učenika Tehničke škole „23.maj“, kao i zaposleni i gosti, učenici i profesori iz Gimnazije „Uroš Predić“, Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“, Ekonomsko – trgovinske škole „Paja Marganović“ i Medicinske škole „Stevica Jovanović“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PANČEVO: U petak tretman suzbijanja odraslih komaraca

  Društvo za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju EKO-SAN PLUS D.O.O. izvršiće tretman suzbijanja odraslih komaraca, na teritoriji Pančeva, u petak, 5. jula, ukoliko se za to stvore povoljni […]