• NIS traži kvalifikovane kompanije za kapitalni remont Rafinerije nafte Pančevo

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Naftna industrija Srbije (NIS) je raspisala poziv za postupak kvalifikacije generalnog izvođača radova na kapitalnom remontu Rafinerije nafte Pančevo u 2023. godini.

  Kvalifikacija se sprovodi po LOT-ovima, a prijavu je moguće podneti za jedan ili više LOT-ova. Minimalno je moguće dostaviti prijavu za jedan LOT.

  – Nakon sprovedenog postupka kvalifikacije biće pokrenut postupak nabavke upućivanjem poziva za dostavu ponude samo kvalifikovanim ponuđačima. Kriterijum izbora za LOT 1 će biti najniža ponuđena cena i rok izvođenja radova, za LOT 2 i LOT 3 najniža ponuđena cena, uz uslov da je ponuda pozitivno tehnički ocenjena (važi za sve lotove) – istaknuto je u tehničkom zadatku.

  Tehnički zadatak sastoji se iz tri (3) LOT-a:

  LOT 1: MHC/DHT kompleks postrojenja (S-4300) i sumporni Blok(S-4450/4900/4950/5100)

  LOT 2: FCC kompleks postrojenja: S-2300/2500/2550/2600/2900/2950

  LOT 3: S-3600/5000 (2 opcije).

  – Ponuđač je pre davanja ponude dužan da obiđe lokaciju gde se realizuje predmetna usluga i da uz tendersku dokumentaciju dostavi potvrdu o izvršenom obilasku lokacije, potpisanu od strane odgovornog lica investitora i ponuđača – dodaje se. 

  Naftna industrija Srbije (NIS) je raspisala poziv za postupak kvalifikacije generalnog izvođača radova na kapitalnom remontu Rafinerije nafte Pančevo u 2023. godini.
   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija

  Pančevačkom „Tehnomarketu” nagrada „Lazar Dunđerski”

  Kompanija „Tehnomarket”dobila je od pokrajinske Vlade nagradu za poseban doprinos u razvoju privrede „Lazar Dunđerski”. Ova porodična firma koja se već 34 godine bavi proizvodnjom aluminijumskih profila i gotovih elemenata za fasade svakako je zaslužila ovakvo jedno priznanje, jer njeni proizvodi krase razne objekte na svim kontinentima, a direktor preduzeća Dragan Kršanin ponosno ističe da izvoze u čak 44 države:

  Popravku krova na zgradi SBPB Kovin finansira APV

  Na objektu Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Kovin“ u toku je rekonstrukcija dotrajale krovne konstrukcije Odeljenja za intenzivni tretman psihotičnih poremećaja – žensko 2.