• Pančevačkom „Tehnomarketu” nagrada „Lazar Dunđerski”

    Kompanija „Tehnomarket”dobila je od pokrajinske Vlade nagradu za poseban doprinos u razvoju privrede „Lazar Dunđerski”. Ova porodična firma koja se već 34 godine bavi proizvodnjom aluminijumskih profila i gotovih elemenata za fasade svakako je zaslužila ovakvo jedno priznanje, jer njeni proizvodi krase razne objekte na svim kontinentima, a direktor preduzeća Dragan Kršanin ponosno ističe da izvoze u čak 44 države:

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pančevačkom „Tehnomarketu” nagrada „Lazar Dunđerski”
    Foto: 013info
    – Uspeli smo da se nametnemo inostranom tržištu kvalitetom i pouzdanošću i 60 odsto naših proizvoda završi na ino-tržištu. Ova nagrada nam mnogo znači, jer je neko prepoznao naš rad i trud i dobar je podstrek za dalje napredovanje. Praveći neke bilanse i projekcije uspšenosti mogu da kažem da će nam ova godina po svim parametrima biti kao i prošla koja je bila jedna od najuspešnijih od kad „Tehnomarket” postoji. Trudićemo se u narednoj da budemo još bolji, a ova nagrada na to i obavezuje-kaže Kršanin.
    Foto: 013info
    U „Tehnomarketu” trenutno radi 145 ljudi različitog profila i obrazovanja i već ima i nekoliko generacije iz jedne porodice koji su ovde pronašli svoje radno mesto. Dragan Kršanin ističe da zahvaljujući stabilnom kursu evra imaju povoljne ugovore o slobodnoj trgovini i da iako i oni nisu imuni da sva dešavanja u svetu uspevaju da ostvare pozitivno poslovanje:
    –  Kao i svaka uspešna kompanija ne zadovoljavamo se postignutim i uvek imamo nove planove i pred sebe stavljamo nove izazove i ideje. Očekujemo da će tržište sirovinama ostati stabilno i da ćemo proširiri svoje kapacitete proizvodnje, a želimo da sledeće godine izgradimo još jednu savremenu liniju za plastificiranje aluminijumskih profila- kaže Dragan Kršanin.
    Nema sumnje da nam je neophodno više ovakvih kompanija, jer sa jakom domaćom privredom i grad će nam biti ekonomski mnogo snažniji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]