• Pančevačkom „Tehnomarketu” nagrada „Lazar Dunđerski”

  Kompanija „Tehnomarket”dobila je od pokrajinske Vlade nagradu za poseban doprinos u razvoju privrede „Lazar Dunđerski”. Ova porodična firma koja se već 34 godine bavi proizvodnjom aluminijumskih profila i gotovih elemenata za fasade svakako je zaslužila ovakvo jedno priznanje, jer njeni proizvodi krase razne objekte na svim kontinentima, a direktor preduzeća Dragan Kršanin ponosno ističe da izvoze u čak 44 države:

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pančevačkom „Tehnomarketu” nagrada „Lazar Dunđerski”
  Foto: 013info
  – Uspeli smo da se nametnemo inostranom tržištu kvalitetom i pouzdanošću i 60 odsto naših proizvoda završi na ino-tržištu. Ova nagrada nam mnogo znači, jer je neko prepoznao naš rad i trud i dobar je podstrek za dalje napredovanje. Praveći neke bilanse i projekcije uspšenosti mogu da kažem da će nam ova godina po svim parametrima biti kao i prošla koja je bila jedna od najuspešnijih od kad „Tehnomarket” postoji. Trudićemo se u narednoj da budemo još bolji, a ova nagrada na to i obavezuje-kaže Kršanin.
  Foto: 013info
  U „Tehnomarketu” trenutno radi 145 ljudi različitog profila i obrazovanja i već ima i nekoliko generacije iz jedne porodice koji su ovde pronašli svoje radno mesto. Dragan Kršanin ističe da zahvaljujući stabilnom kursu evra imaju povoljne ugovore o slobodnoj trgovini i da iako i oni nisu imuni da sva dešavanja u svetu uspevaju da ostvare pozitivno poslovanje:
  –  Kao i svaka uspešna kompanija ne zadovoljavamo se postignutim i uvek imamo nove planove i pred sebe stavljamo nove izazove i ideje. Očekujemo da će tržište sirovinama ostati stabilno i da ćemo proširiri svoje kapacitete proizvodnje, a želimo da sledeće godine izgradimo još jednu savremenu liniju za plastificiranje aluminijumskih profila- kaže Dragan Kršanin.
  Nema sumnje da nam je neophodno više ovakvih kompanija, jer sa jakom domaćom privredom i grad će nam biti ekonomski mnogo snažniji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija