• PANČEVO: Almex želi punu kontrolu, po akciji Starog Tamiša nudi 5.600, hoće li država prodati?

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info
  Almex je ponudio da preuzme akcije poljoprivredne firme „Stari Tamiš“ AD. Namera je da se preuzme 44.921 akcija sa pravom glasa što je 11,35 posto akcija Starog Tamiša. 
   
  Za svaku od akcija Almex je spreman da plati 5.600 dinara. Ponuda za preuzimanje otvara se 30. maja, traje 21 dan i zatvara se 20. juna. 
   
  Almex u vlasništvu trenutno ima 88,65 procenata akcija Starog Tamiša, i očigledno želju da bude vlasnik svih akcija. 
   
  Drugi najveći akcionar Starog Tamiša je državni Akcionarski fond sa 7,99 posto, odnosno 31.652 akcije.
   
   
   

  Almex je ponudio da preuzme akcije poljoprivredne firme Stari Tamiš AD. Namera je da se preuzme 44.921 akcija sa pravom glasa što je 11,35 posto akcija Starog Tamiša. 

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija

  Pančevačkom „Tehnomarketu” nagrada „Lazar Dunđerski”

  Kompanija „Tehnomarket”dobila je od pokrajinske Vlade nagradu za poseban doprinos u razvoju privrede „Lazar Dunđerski”. Ova porodična firma koja se već 34 godine bavi proizvodnjom aluminijumskih profila i gotovih elemenata za fasade svakako je zaslužila ovakvo jedno priznanje, jer njeni proizvodi krase razne objekte na svim kontinentima, a direktor preduzeća Dragan Kršanin ponosno ističe da izvoze u čak 44 države:

  Popravku krova na zgradi SBPB Kovin finansira APV

  Na objektu Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Kovin“ u toku je rekonstrukcija dotrajale krovne konstrukcije Odeljenja za intenzivni tretman psihotičnih poremećaja – žensko 2.