• Prosečna plata u Pančevu 85.829 dinara

  Prosečna srpska plata iznosi 86.112 dinara neto. Medijalna neto zarada za avgust 2023. godine iznosila je 66.401 dinar, što znači da je 50 odsto zaposlenih ostvarilo zaradu do navedenog iznosa.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prosečna plata u Pančevu 85.829 dinara
  Foto: 013info

  Prosek u Vojvodini je 81.239 dinara, pokazuju novi podaci Republičkog zavoda za statistiku, za avgust.

  Prosečna zarada u Pančevu iznosila je 85.829 dinara. I u Vršcu je prosečna plata iznad 80.000, konkretno iznosi 81.204 dinara.

  Najniža prosečna zarada u južnom Banatu zabeležena je u Kovačici – 65.786 dinara.

  Beograđani su u proseku zaradili 108.985, a Novosađani 100.710 dinara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija

  U Pančevu ne opada potražnja za stanovima

  Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku građevinska industrija koja je duže vreme beležila rast u trećem kvartalu ove godine počela je da usporava razvoj i zabeležen je manji broj izdatih građevinskih dozvola. Jedino se u južnom Banatu i dalje gradi kao i prethodnih godina,a zahvaljujući novih tehnologijama građevinska sezona se ne prekida ni tokom zime.

  Pančevačkom „Tehnomarketu” nagrada „Lazar Dunđerski”

  Kompanija „Tehnomarket”dobila je od pokrajinske Vlade nagradu za poseban doprinos u razvoju privrede „Lazar Dunđerski”. Ova porodična firma koja se već 34 godine bavi proizvodnjom aluminijumskih profila i gotovih elemenata za fasade svakako je zaslužila ovakvo jedno priznanje, jer njeni proizvodi krase razne objekte na svim kontinentima, a direktor preduzeća Dragan Kršanin ponosno ističe da izvoze u čak 44 države:

  Popravku krova na zgradi SBPB Kovin finansira APV

  Na objektu Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Kovin“ u toku je rekonstrukcija dotrajale krovne konstrukcije Odeljenja za intenzivni tretman psihotičnih poremećaja – žensko 2.