• RPK PANČEVO: Prezentacija kredita Razvojnog fonda Vojvodine

    Regionalna privredna komora (RPK) Južnobanatskog upravnog okruga i Razvojni fond Vojvodine organizuju prezentaciju kreditnih linija ovog fonda za 2024. godinu u sredu, 10. aprila, od 11 sati, u sedištu RPK u Pančevu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RPK PANČEVO: Prezentacija kredita Razvojnog fonda Vojvodine
    Foto: 013info

    Pravnim licima i preduzetnicima namenjeni su dugoročni krediti za investiciona ulaganja kao i trajna obrtna sredstva, kratkoročni krediti za obrtna sredstva, dugoročni krediti za razvoj turizma subvencionisani od strane pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i za finansiranje klimatski održivih investicija te za investicije u okviru IPARD programa.

    Za poljoprivredna gazdinstva raspisani su konkursi za dugoročne kredite za poljoprivredu, kupovinu poljoprivrednog zemljišta, nabavku poljoprivredne mehanizacije, kratkoročni kredite za obrtna sredstva u poljoprivredi, te dugoročni kredite za razvoj turizma subvencionisani od strane pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, zatim za investicije u okviru IPARD programa RPG i za finansiranje klimatski održivih investicija.

    Iz IPA programa je raspisan konkurs za kratkoročne kredite za predfinansiranja realizacije projekata sufinansiranih od strane Evropske Unije i bilateralnih donatora.

    Svi raspisani konkursi su otvoreni do utroška sredstava.

    Detaljnije OVDE.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]