• Lokalni ribari na Dunavu u Staroj Palanci, kod Vršca, pronašli telo

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U Staroj Palanci, na Dunavu, kod Vršca pronađeno je telo, pišu „Novosti“ i dodaju da je prema njihovim nezvaničnim saznanjima, u toku opsežna obdukcija, koja treba da utvrdi i identitet osobe.

  “Prema prvim procenama, radi se o lešu koji je najmanje mesec dana plutao po vodi. Bio je potpuno unakažen, iskidan. Najverovatnije da su ga jele ptice. Jedino je na osnovu donjih udova moglo da se utvrdi da je reč o ženskoj osobi, jer je sve ostalo bilo neprepoznatljivo – kaže za „Novosti“ dobro obavešteni izvor.

  Leš su pronašli lokalni ribari, koji redovno ribare na ušću reke Nere u Dunav. Obavestili su policiju, koja je uz pomoć ronilaca izvadila ostatak tela iz vode i odnela na obdukciju.

   

  U Staroj Palanci, na Dunavu, kod Vršca pronađeno je telo, pišu „Novosti“ i dodaju da je prema njihovim nezvaničnim saznanjima, u toku opsežna obdukcija, koja treba da utvrdi i identitet osobe.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  Muškarcu iz Pančeva trajno oduzeto oko milion evra

  Okrivljeni P.S. iz Pančeva je priznao izvršenje krivičnog dela neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga, pa je presudom Osnovnog suda u Pančevu prihvaćen sporazum o priznanju krivičnog dela zaključenog između P.S. i javnog tužioca OJT iz Pančeva i osuđen je na kaznu zatvora od šest meseci u prostorijama u kojima stanuje.

  PU Pančevo: Hapšenje i krivične prijave zbog držanja veće količine oružja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u tri odvojene akcije, zaplenili su veću količinu oružja i uhapsili jednu osobu, dok će protiv dve biti podnete krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

  PU PANČEVO: Uhapšen muškarac iz Alibunara zbog proganjanja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu – Posebnim odeljenjem za visokotehnološki kriminal, uhapsili su E. E. (1985) iz okoline Alibunara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio
  krivično delo proganjanje.

  PANČEVO: Istraga protiv dvadesetogodišnjaka zbog droge

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog L.V. (rođen 2003. godine) iz Pančeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

  PANČEVO: Podignuta optužnica protiv muškarca zbog pokušaja silovanja starice

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog S.K. (rođen 1961. godine) sa poslednjim prebivalištem u Pančevu, zbog postojanja opravdane sumnje da je 2. avgusta 2023. godine oko 15.00 časova u Pančevu, u naselju Strelište, u kući u kojoj je živela oštećena S.A. (rođena 1933. godine), upotrebom sile pokušao da je prinudi na obljubu.