• PANČEVO: Automobilom u dvorište kuće na Misi

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U staroj Kozaračkoj između dve pruge danas nešto posle 16 sati je automobil uleteo u dvorište kuće.

  Po rečima očevidaca vozač je „ispravio“ krivinu i završio u dvorištu.

  Kako su nam očevici rekli, žena koja je vozila je prevezena vozilom Hitne pomoći jer se požalio na to da je ugruvana. Drugih podataka o njenom zdravstvenom stanju nemamo.

  Na svu sreću u dvorištu nije bilo nikoga, pa nije bilo goreg ishoda. Stradala je i jedna bandera.

  Automobil je uklonjen vozilom šlep službe.

  Policija je izvršila uviđaj.

  Udesi na ovom mestu nisu tako retki. Uglavnom vozači ne prilagode brzinu. Portal 013info je o ovome pisao ranije, jer je na ovom potezu postavljen „ležeći policajac“ i vrlo brzo uklonjen.

  Postavljen je jer je neko hteo da smanji brzinu očekujući da će ovde biti problema zbog krivine, a uklonjen zbog peticije nekih od stanovnika ove ulice. Možda je vreme da se „ležeći“ vrati.

  Više o tome možete pročitati u našem tekstu iz 2020. godine.

  PANČEVO: Uklonjen „ležeći policajac“ koji je ove godine postavljen u staroj Kozaračkoj na Misi

  U staroj Kozaračkoj između dve pruge danas je automobil uleteo u dvorište kuće.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  Muškarcu iz Pančeva trajno oduzeto oko milion evra

  Okrivljeni P.S. iz Pančeva je priznao izvršenje krivičnog dela neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga, pa je presudom Osnovnog suda u Pančevu prihvaćen sporazum o priznanju krivičnog dela zaključenog između P.S. i javnog tužioca OJT iz Pančeva i osuđen je na kaznu zatvora od šest meseci u prostorijama u kojima stanuje.

  PU Pančevo: Hapšenje i krivične prijave zbog držanja veće količine oružja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u tri odvojene akcije, zaplenili su veću količinu oružja i uhapsili jednu osobu, dok će protiv dve biti podnete krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

  PU PANČEVO: Uhapšen muškarac iz Alibunara zbog proganjanja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu – Posebnim odeljenjem za visokotehnološki kriminal, uhapsili su E. E. (1985) iz okoline Alibunara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio
  krivično delo proganjanje.

  PANČEVO: Istraga protiv dvadesetogodišnjaka zbog droge

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog L.V. (rođen 2003. godine) iz Pančeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

  PANČEVO: Podignuta optužnica protiv muškarca zbog pokušaja silovanja starice

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog S.K. (rođen 1961. godine) sa poslednjim prebivalištem u Pančevu, zbog postojanja opravdane sumnje da je 2. avgusta 2023. godine oko 15.00 časova u Pančevu, u naselju Strelište, u kući u kojoj je živela oštećena S.A. (rođena 1933. godine), upotrebom sile pokušao da je prinudi na obljubu.